Spring naar navigatie Spring naar inhoud

E-Health week 2019

Lees meer

Als aanhaker bij de E-Health week 2019, presenteren wij met trots onze E-Health oplossingen waar we met veel dankbaarheid aan mogen werken.

De 10 belangrijkste punten van de AVG

Lees meer

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Zo’n wet bestaat vaak uit ingewikkelde terminologie en lange stukken tekst. Om het overzichtelijk te maken hebben wij de 10 belangrijkste veranderingen op een rij gezet.

ABN AMRO WTT finale in 4x360 graden

Lees meer

De jubileumeditie van het ABN AMRO World Tennis Tournament had een primeur: de finaledag was vanaf vier punten rond het veld live in 360 graden te volgen. Tennisfans hadden de mogelijkheid om zo de volledig uitverkochte finaledag op een unieke manier te ervaren.

De toekomst van Virtual Reality

Lees meer

Het is alweer een jaar geleden dat ons zusterbedrijf Vrendle een blog schreef over de geschiedenis van Virtual Reality. Na een goed jaar met veel VR ontwikkelingen kijken wij alvast vooruit naar wat we kunnen verwachten in 2018.

Het EK Fries Dammen live in 360 graden

Lees meer

Afgelopen zondag vond het Open Europees Kampioenschap Fries Dammen plaats in de havens van Amsterdam. Vanwege de grote belangstelling kreeg Coolminds de opdracht om dit evenement in 360 graden live te streamen.