Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Leefstijlinterventie met Sûn

Januari 2019

Progressive web app

Met ingang van 1 januari 2019 komen sommige behandelingen tegen overgewicht in het basispakket. Doorverwijzing voor deze behandeling verloopt via de huisarts. 

Gecombineerde leefstijlinterventie 

De behandeling die per 01-01-2019 vergoed wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekering betreft de zogenaamde Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Een GLI is een combinatie van behandelingen gericht op gezondere voeding en eetgewoontes, meer bewegen en zo nodig individuele psychologische behandeling om verandering van gedrag te ondersteunen.

Leefstijlinterventie vanaf 2019 in het basispakket

Sûn is een progressive web app (PWA) die ontwikkeld is vanuit Coolminds in samenwerking met Coachjezelf. Het platform dient als leefstijlcoach, met daarin verschillende oefeningen ter bevordering van het bewegings- en voedingspatroon.

Sûn is uitermate geschikt als platform voor leefstijlinterventie. Met het oog op de bevordering van fysieke gezondheid is Sûn in het leven geroepen!

E-Health

Sûn is daarom een uitstekend voorbeeld van een E-Health oplossing met een praktische toepasbaarheid ter bestrijding van het steeds groter wordend maatschappelijke probleem: overgewicht. 

Meer weten over Sûn en wat webapplicaties voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees dan dit artikel en vul het contactformulier in voor ons gratis whitepaper over PWA's!

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!