Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Stage lopen bij Coolminds

Februari 2019

Stagelopen

  

Maarten Pot

Maarten is aan de slag binnen Coolminds als 3D artiest en VR specialist. Hij is 27 jaar jong en komt uit Sappemeer, het hartje van Groningen en woont nu in Leeuwarden. In zijn vrije tijd werkt Maarten voor verschillende instellingen en stichtingen met betrekking tot fotografie, videografie en grafisch design. Daarnaast is hij sinds een jaar een fantastische motorrijder die er zo vaak op uit gaat als hij maar kan. Muziek, films en series worden ook in zijn vrije tijd vaak afgespeeld naast het spelen van een vette RPG videogame.

Na het bekijken van verschillende cases heb ik voor Coolminds gekozen omdat ik het heel leerzaam en interessant vind om te werken voor een bedrijf dat veel bezig is met innovatie op het gebied van 3D en Virtual Reality. Vooral toegespitst op het leren van vaardigheden door Virtual Reality als hulpmiddel in te zetten bij een groot spectrum van mensen.

“Mijn eerste week was erg leuk een leerzaam. Het is erg leuk om te werken in een leerzame en vooral gezellige werkplaats. Dit heeft mij alleen maar meer geholpen met mijn motivatie en hierdoor ben ik nu al een stuk bekwamer in mijn vakgebied geworden in deze korte tijd”


"Ik ben nu al een stuk bekwamer in mijn vakgebied"

  

Pier Zaagemans

Pier gaat aan de slag binnen Coolminds met de communicatie & marketing. Hij wil zijn passie voor concepten graag delen met het Coolminds team. Hij is 21 jaar, geboren en getogen in Witmarsum en woont nu in Harlingen. Verder heeft Pier veel verschillende hobby’s waaronder voetbal, kaatsen en Netflixen. Hij kan erg genieten van allerlei soorten muziek. Hij heeft voor Coolminds gekozen omdat hij het een leuke uitdaging vind om meer over communicatie te leren in een groot bedrijf. Ook vind hij de sector Virtual Reality erg interessant. “In de eerste week was het even zoeken naar mijn plekje, maar de relaxte sfeer en vriendelijke collega’s hebben mij hier goed bij geholpen.”


"De relaxte sfeer en vriendelijke collega's hebben mij goed geholpen"

  

Leonie Sijtsma

Leonie komt een half jaar bij Coolminds om een afstudeeropdracht te voltooien. Ze is 21 jaar oud en is geboren in Erica, Drenthe. Leonie vind het leuk om back-end en front-end te mogen programmeren en komt het huidige Coolminds team daarin versterken. Ze heeft voor Coolminds als afstudeerbedrijf gekozen omdat ze mag werken met het custom CMS systeem Peanuts. Naast programmeren speelt Leonie graag altviool en is ze actief bij Scouting.

“In de eerste week ben ik meteen meegenomen in het proces van hoe een website wordt neergezet in Peanuts. Dit was voor mij de perfecte manier om mijn collega’s en het bedrijf te leren kennen. Ook geeft dit erg interessante informatie voor mijn afstudeeropdracht.”


"Ik ben meteen meegenomen in het proces"

Ben je na het lezen van de ervaringen van onze nieuwe stagiaires ook enthousiast? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina voor openstaande vacatures!