Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Welkom nieuwe collega's

September 2017

Team, Coolminds

Vanaf deze week zijn er nieuwe  gezichten te vinden bij Coolminds. Ons team wordt namelijk versterkt door vijf nieuwe collega’s! Maak kennis met Erwin, Maaike, Patrick, Remco en Ronald. We stellen ze allemaal even aan u voor.

Maaike Bonnema

Maaike haar specialiteiten zijn marketing & communicatie en daar gaat ze zich bij Coolminds ook mee bezig houden. Zij gaat er voor zorgen dat de sociale media up-to-date blijven en dat iedereen op de hoogte kan blijven van wat Coolminds doet. Ze is 20 jaar oud en is Groninger in hart en nieren. Leuk feitje: Maaike heeft een zwak voor slechte 80’s muziek.  

Ronald Boskma

Ronald gaat aan de slag als back-end programmeur. Hij is 23 jaar oud en komt uit Sint Annaparochie. Hij is buiten zijn werk bij Coolminds ook groot sportfanaat. Hij doet graag aan fitness maar vindt het ook leuk om te Netflixen en series te kijken.

​​​Erwin Wierda

Erwin gaat zich binnen Coolminds bezighouden als front-end developer. Hij is 23 jaar oud en woont in Leeuwarden.  In zijn vrije tijd is Erwin ook een zeer bekwaam rolstoelhockeyspeler. Hij vindt het ook leuk om naar muziek te luisteren en speelt regelmatig sport games.  Zijn doel is om in de toekomst een nog betere front-end developer te worden.

Remco Langhorst

Remco specialiseert zich op het gebied van virtual reality. Hij is 24 jaar oud en komt uit Sneek. Hij gaat zich binnen Coolminds bezighouden met filmen en het bedenken van concepten voor video’s.  Remco heeft naast zijn passie voor video ook een passie voor voetbal.

Patrick Attema 

Patrick gaat de rol van back-end developer invullen het komende halfjaar. Hij is 24 jaar en is geboren en getogen in Harlingen maar woont sinds kort in Leeuwarden.  Hij wil bij Coolminds meer leren over hoe je binnen een projectgroep integreert en hoe het internet makkelijker gemaakt kan worden voor klanten. Patrick kan buiten de werkvloer erg genieten van vliegsimulaties. 


Deze nieuwe aanwinsten zullen de komende tijd zich inzetten voor Coolminds en we willen ze natuurlijk van harte welkom heten!