Spring naar navigatie Spring naar inhoud
branding

Branding tilt je merk boven de anderen uit. Het gevoel dat het merk oproept moet goed zijn, onderscheidend zijn in jouw branche. Toch zijn alleen goede gevoelens niet genoeg, bereik is ook belangrijk. 

De naamsbekendheid moet dan ook continu worden vergroot. Hier is steun bij nodig, een rots in de branding. Coolminds gaat deze uitdaging graag met jou aan.

  • Strategische aanpak
  • Contentspecialisten


Branding

Hoe doen we dat, branding? Door onszelf veel vragen te stellen. Welke verhalen worden er bijvoorbeeld over het merk verteld? Of welke associaties hebben jouw klanten met het merk? Door die verhalen en associaties positief te maken en te behouden verover je als merk een plekje in het hart van de klant. Hoe? Door communicatie naar en met de stakeholders. Emotionele factoren geven immers vaak de uiteindelijke doorslag bij een aankoopbeslissing. Het gevoel spreekt en de branding is succesvol geweest.

Branding?!

Mensen willen tegenwoordig weten waar een bedrijf écht voor staat. Alleen een productbelofte is niet meer genoeg. Branding wordt gebruikt om attentiewaarde op te wekken en klantentrouw te versterken. Branding gaat om het pakken van alle kansen om te laten zien waarom er voor een merk moet worden gekozen.

Transparantie

Laten zien wie je bent en waar je voor staat als bedrijf is op dit moment van belang. Door middel van effectieve branding kunnen wij helpen om de beeldvorming van jouw merk te beïnvloeden, uit te bouwen en krachtiger te maken.

Online branding

Merken online profileren is wat wij doen en waar wij goed in zijn. Het begint bij een sterke website. Als deze basis is gelegd begint het pas. Door middel van een sterk concept, de juiste strategie, pakkende content en uitstekende vindbaarheid kan het merk uitgroeien tot een sterk merk. Door continu te monitoren blijft het merk ook sterk en behoudt het zijn eigen identiteit en imago.

Rots in de branding

Wij weten welke koers er gevaren moet worden om succes te behalen. Het benutten en versterken van al het goede wat al in het bedrijf zit, het uitlichten van de kenmerken en kwaliteiten die het merk uniek maken. Samen met jou een sterke merkstrategie en -identiteit ontwikkelen en behouden.

naamsbekendheid vergroten?

Jan Dirk is je rots in de branding! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.