DrieDee Online en DrieDee Plus

Opdracht

De tegenstelling tussen administratieve druk en kwaliteit van onderwijs vereenvoudigen​

Diensten
Webapplicatie

Hoe bewaak je als school en schoolbestuur de kwaliteit van het onderwijs met zo min mogelijk administratief werk en zo veel mogelijk inzicht? DrieDee Online biedt het inzicht op schoolniveau, DrieDee Plus zelfs op leerlingniveau.

Cedin adviseert scholen bij het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Bij deze oplossingen worden ook ondersteunende applicaties gebruikt die Cedin speciaal voor dit doel heeft laten ontwikkelen, zoals DrieDee. 

Cedin wordt dagelijks geconfronteerd met de vraagstukken en dilemma’s in het basisonderwijs. Zoals de schijnbare tegenstelling tussen administratieve druk en kwaliteit van onderwijs. Met DrieDee wordt die tegenstelling opgeheven. Door pure eenvoud en gemak van de administratie, gecombineerd met de expertise van Cedin wordt inzicht verkregen voor directe bijsturing in de klas en nieuw beleid voor de school of het schoolbestuur. 

Om hier te komen heeft Cedin de hulp ingeschakeld van Coolminds. Na een intensief adviestraject, waarbij we met verschillende geledingen van de organisatie hebben gesproken, stond het basisproces inclusief User Interface op “papier”. Vervolgens is Coolminds gezamenlijk met Cedin aan de slag gegaan om de -vaak complexe- processen te vatten in een eenvoudige en soepel werkende webapplicatie. Zo draagt DrieDee bij aan beter onderwijs.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57