Magpie

Opdracht

In samenwerking met Insight Activity een medewerkerstevredenheidsmeting tool ontwikkelen

Diensten
Progressive Web App

Hoe maak je van een medewerkerstevredenheidsmeting een tool voor continue verbetering? Is het mogelijk om met online hulpmiddelen een cultuurverandering op gang te brengen en te ondersteunen? Dat is in ieder geval wel de ambitie van Magpie!

Progressive web app

Vaak is een medewerkerstevredenheidsonderzoek een jaarlijkse lange vragenlijst, gevolgd door lange actieplannen waar maar een deel van gerealiseerd kan worden. Daarmee is een MTO zomaar een jaarlijks terugkerende frustratie, een moetje, terwijl het juist waardevolle informatie kan opleveren, waar je jaren profijt van hebt. 

Voor Insight Activity ontwikkelde Coolminds de tool Magpie. Magpie is een Progressive Web App (PWA) gericht op continuous improvement. Magpie stelt één vraag per keer uit het MTO, en altijd gecombineerd met het geven van een compliment aan een collega en een suggestie voor het management. De antwoorden, complimenten en suggesties worden verzameld en gerapporteerd op een dashboard, samen met de te ondernemen acties voor de direct komende periode. Zo wordt een jaarlijks ritueel wekelijkse actie en wordt jaarlijkse frustratie dagelijkse positiviteit.

De wekelijkse vraag wordt gesteld in een e-mail die in de mailclient kan worden beantwoord en daarna naadloos overgaat in de Magpie PWA. Zo heb je als gebruiker niet eens door dat je je mail verlaat. Via het CMS is dit voor iedere organisatie op maat instelbaar. 

Zo wordt continu verbeteren eenvoudig gemaakt met een PWA die de organisatie echt ondersteunt!

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57