Omexom Management Dashboard

Opdracht

Een management dashboard om de projectvoortgang voor één van haar klanten altijd inzichtelijk te hebben.

Diensten
webapplicatie

In Nederland worden vanuit vier locaties (Assen, Dordrecht, Duivendrecht en Zwolle) klanten ondersteund op het gebied van opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektriciteit. Door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud worden de oplossingen voor klanten gerealiseerd. Voor Omexom ontwikkelde Coolminds een management dashboard om de projectvoortgang voor één van haar klanten altijd inzichtelijk te hebben.

Hoe hou je inzicht en rapporteer je binnen complexe projectorganisaties de voortgang en resultaten?

Deze vraag lag ten grondslag aan dit project. Omexom heeft te maken met een schat aan gegevens gedurende de complexe projecten. Dit varieert van projectopdrachten en RFC’s tot werkplekinspecties en incidentmeldingen. Op welke manier maak je dat op een eenvoudige en overzichtelijke wijze beschikbaar voor de intern betrokkenen en de opdrachtgever.

Front- en Backend

De oplossing die Coolminds ontwikkelde bestaat uit een front- en backend omgeving. In de back end omgeving worden alle gegevens uit verschillende bronnen geadministreerd. Hiermee is een centrale bron ontstaan van gegevens. Deze bron is de basis voor de frontend omgeving. Deze omgeving, geschikt voor alle devices, toont de betrokkenen realtime inzicht in de actuele status van het project en onderliggende meetwaarden.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57