Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Opdracht

Meer zorg en aandacht vanuit de chauffeur

Diensten

VR-classroom, Productie

PostNL bezorgt pakketten voor een aantal medisch leveranciers. Chauffeurs komen daardoor vaker aan de deur bij hulpbehoevende mensen. Deze levering vraagt net even wat meer aandacht dan gebruikelijk. 

Bekijk de trailer van PostNL

Het kan bijvoorbeeld voor komen dat de ontvanger hulp nodig heeft bij het aannemen van hun pakket. Om de chauffeurs van PostNL de juiste service te laten verlenen hebben wij een VR deurtraining ontwikkeld.

Gedragsverandering

De chauffeurs van PostNL hebben een doorlopende bezorgplanning waar zij zich aan houden. Met medische leveringen zullen zij vaker te maken krijgen met mensen die wat slechter te been zijn. Hierdoor kan het bezorgmoment langer duren. Het is echter wel belangrijk om iedere klant met een positieve houding te benaderen.

VR Classroom

Bij deze training wordt gebruik gemaakt van een VR-classroom. Hierbij heeft een groep cursisten tegelijkertijd dezelfde training met allen een eigen VR-bril. Hierdoor kan de training naderhand in een groep besproken worden en is het ook tijdsefficiënt.

Bekijk de beelden in 360 graden

De training is vormgegeven in een aantal 360 graden video’s. In deze video’s worden een aantal praktijksituaties weergegeven. Deze situaties laten verschillende interacties tussen de bezorger en de klant tijdens de bezorging zien. Het perspectief van zowel de chauffeur als de klant komen aan bod. 

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!