Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Opdracht

Alle instroom van sollicitanten op 1 plaats

Diensten

Webapplicatie

Post bezorgen voor iedereen

Sandd heeft maar liefst 19.380 medewerkers in dienst, die samen ruim 660 miljoen poststukken per jaar voor ruim 2.000 klanten bezorgen.

Een grote uitdaging

De instroom van medewerkers is groot bij Sandd. Dit vacatureverkeer wordt sinds 2006 centraal geregeld door de webapplicatie die we samen hebben  ontwikkeld. In de applicatie worden vacatures beheerd en online gezet en nieuwe mensen aangenomen. Op deze manier hebben we Sandd gestructureerd al met 444.669 nieuwe sollicitanten kunnen helpen!

Voor jouw beeldvorming, dat zijn zo'n 2.700 sollicitanten per maand. Dat is ontzettend veel, maar het bezorgen van post gebeurt elke dag en over een heel groot bezettingsgebied. Sandd is een organisatie die altijd in beweging is en daardoor een grote behoefte aan nieuwe medewerkers heeft.

De klant voorop

Bij Sandd staat de klant voorop. Het belangrijkste is dat post correct wordt bezorgd door gemotiveerde medewerkers. Door het vergemakkelijken van het instroomproces van bezorgers houdt de organisatie meer tijd over om zich te focussen op wat voor hen het meest belangrijk is: het onderhouden van een goede klantrelatie door het op tijd bezorgen van post!

Samen met Sandd werken aan gemak en innovatie

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!