VISICS

Opdracht

Met de Visics VR beleving ervaar je op een indrukwekkende manier de mogelijkheden van hun productenlijn

Diensten
Room Scale VR

Binnen de zware industrie speelt veiligheid een zeer belangrijke rol. Zeker bij onderhoud of shutdowns is het cruciaal dat medewerkers optimaal beschermd worden. VISICS ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen die zorgen voor een veilige werkomgeving tegen maximale efficiëntie.

Hoe informeer je klanten over deze specifieke dienstverlening en hoe benadruk je het innovatieve karakter in een van oudsher conservatieve markt?

Coolminds ontwikkelde samen met VISICS een zevental VR belevingen waarin de dienstverlening van VISICS centraal staat. Hiervoor is een geanimeerde 3D omgeving ontwikkeld. Met behulp van deze VR belevingen kunnen geïnteresseerden op een zeer effectieve manier de verschillende diensten daadwerkelijk ervaren.

Virtual Reality benadrukt daarnaast het innovatieve karakter. In zowel de branding van de VR headsets als de ontwikkelde App is de branding van Viscis doorgevoerd.

De ontwikkelde VR producties kunnen, via een eigen VISICS App, bekeken worden in een VR Headset. Hiervoor wordt de Oculus Go gebruikt. Deze worden ingezet op beurzen en in gesprekken met klanten.

De overkoepelende VR Productie geeft een goed beeld van de overall dienstverlening die geboden wordt. In een aantal specifieke VR producties staan kernonderdelen centraal, zoals toegangscontrole, gasdetectie, camerabewaking en de centrale controllroom. In een vervolgstap zouden gebruikers ook op deze wijze getraind kunnen worden.

De VR producties kunnen daarnaast bekeken worden via het eigen Vimeo kanaal (App) en zijn beschikbaar via de website van VISICS.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57