Spring naar navigatie Spring naar inhoud

online Marketing

Hulp bij online marketing?

Groeien door gerichte online marketing campagnes?

Bij Coolminds geloven wij dat online marketing noodzakelijk is om een bedrijf te laten groeien. Wij creëren dé ultieme marketingmix voor onze klanten. Een mix die past bij je bedrijf en de aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.

Een gedegen onderzoek, een flinke dosis daadkracht en het doorzettingsvermogen van een trojaans paard zorgen voor creatieve en vooral succesvolle online marketing campagnes.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

online strategie

Zonder online strategie geen doordacht idee. Bij Coolminds vinden wij dat een goede strategie als basis geldt voor het online traject. Een strategische aanpak als basis van je online marketing campagnes.

Meer over strategie

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een beetje de held uit hangen in Google? Dat vinden wij maar al te mooi. Goed vindbaar zijn is de basis van online succes. Meer dan 80% van de gebruikers oriënteert zich op internet via een zoekmachine. Het is van belang om op belangrijke zoekwoorden goed te "scoren" binnen Google. Coolminds helpt je hierbij.

Meer over SEO

google adwords campagnes

Adverteren wordt vaak nog gezien als 'eng'. Bij Coolminds hebben wij al lang en breed bewezen dat adverteren werkt. En behoorlijk effectief is. En dat het een integraal onderdeel is van je online strategie.

Meer over Adwords

social media campagnes

Hoe zit dat met adverteren op Facebook? Daarvan kunnen wij ook zeggen dat het werkt. Wist je dat je ook kunt adverteren op LinkedIn en Instagram? Ook dat werkt. Hoe? Laat dat maar aan ons over.

Meer over Social Ads

branding

Een sterk imago is van het grootste belang om mensen te verleiden tot het nemen van een aankoopbeslissing. Met de juiste branding onderscheid je je van de concurrentie. De juiste toon, de juiste nuance, daar zijn we al jaren succesvol in. Coolminds is jouw rots in de branding.

Meer over branding

Content marketing

Content kunnen zijn met je content. Een sterke, heldere inhoud maakt jouw website of online marketing campagne. Bij Coolminds houden wij wel van een beetje inhoud. Vooral inhoud die overtuigt.

Meer over content marketing

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.