Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Content marketing

Wil je de aandacht van de doelgroep op jouw organisatie vestigen? Daar ligt de kracht van contentmarketing. Door de overtuigende en inspirerende inhoud van een stuk tekst, foto, video of webinar raken consumenten (onbewust) geïnteresseerd in jouw bedrijf. Zinvolle content zorgt ervoor dat consumenten zich sneller aansluiten bij jouw bedrijf.

  • Meer relevante bezoekers
  • Autoriteit verhogend

Optimaliseer je content

Harde, drammerige verkoop boodschappen maken plaats voor inspirerende, overtuigende, informatieve verhalen. Tegenwoordig is er een overmatige hoeveelheid aan informatie en media beschikbaar. Hoe zorg je ervoor dat in deze berg informatie de doelgroep jouw content eruit filtert? Wij helpen bedrijven met het ontwikkelen van relevante, effectieve content. Dit begint bij het maken van een passende contentstrategie voor jouw organisatie. Deze strategie eindigt in een constante stroom van waardevolle content.

Content met waarde

Tegenwoordig is waardevolle content onmisbaar bij een eigentijds bedrijf. Door mogelijke klanten te verrassen met leuke en interessante content maak je mensen nieuwsgierig en zijn ze daardoor sneller geïnteresseerd in jouw dienst of product. Het schetst een beeld van wat de doelgroep kan verwachten van jouw organisatie. Waardevolle content vergroot je kans op een betere vindbaarheid op internet.

Geloofwaardigheid

De geloofwaardigheid is een doorslaggevende factor bij content marketing. Waardevolle content zorgt ervoor dat de klant onbewust een prikkel krijgt waardoor hij of zij zich bewust wordt van een product of dienst. Het werkt onder andere door het likeability principe: de klant waardeert waardevolle content nu eenmaal meer dan reguliere commercials. De geloofwaardigheids factor ligt hierbij hoger dan bij reguliere reclameboodschappen.

Effectieve content

Wij doen er alles aan om de content van jouw bedrijf verder te helpen. Door een doeltreffende contentstrategie en ontwikkeling van waardevolle inhoud bereikt jouw content de doelgroep. Voor de promotie (SEO,SEA en adverteren op social media) van de bruikbare content kunnen wij jou ook verder helpen. Wij streven naar een totaalpakket aan diensten. De verschillende disciplines versterken elkaar, het één (bv. content) kan niet aangepakt worden zonder na te denken over het ander (bv. branding).

Hulp nodig bij jouw content strategie?

Jan Dirk helpt je aan doeltreffende content! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.