Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Bereik jouw doelgroep online

Google advertentie campagnes zijn uitermate geschikt om de groep gebruikers te bereiken die behoren tot je potentiële klanten. Bijvoorbeeld als je een product, een dienst of aanbieding wilt promoten. Door middel van gerichte advertenties zorgen we ervoor dat jij je doelgroep bereikt en aanspreekt. Ga aan de slag met Ads en laat ons je begeleiden!

  • Premium posities in Google
  • Gericht op jouw doelgroep
  • Snel geregeld en inzetbaar

Google Ads campagne uitbesteden?

Het voordeel van Google Ads is de uitgebreide mogelijkheden binnen je campagne. Voor veel ondernemers is dit echter weer een valkuil, doordat het al snel ingewikkeld wordt. Bij Google Ads heb je de volledige controle over je campagnes, je advertenties en je doelstellingen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf op welke zoektermen je advertenties zichtbaar zijn en welk dagbudget je wilt besteden bij het bereiken van je doelgroep. Daarnaast kun je zelf bepalen in welke regio’s je wilt adverteren.

Wij geven de voorkeur aan specifieke targeting om de kans te vergroten dat we de juiste doelgroep bereiken. Heb je hulp nodig bij het opzetten en/of optimaliseren van je campagne, dan helpen wij je graag. Alleen advies nodig? Ook dan staan we graag voor je klaar!

De setup van je campagne

We beginnen je campagne uiteraard met de vraag: wie en wat willen we bereiken met de campagne(s)? Het is uiteraard belangrijk dat we gericht adverteren en daardoor goed omgaan met het budget die we in de campagne kunnen besteden. Het uitdenken van een goede Ads strategie is noodzakelijk bij een succesvolle campagne. Wie is je doelgroep? Wat wil je promoten? En wat zijn je doelstellingen? Zodra we dit alles helder hebben kunnen we beginnen met het inrichten van je Google Ads campagnes.

Het analyseren en optimaliseren van campagnes

Zodra je campagne eenmaal actief is dan is het belangrijk dat we deze regelmatig gaan optimaliseren. We hebben toegang tot oneindig veel data waardoor we je campagne(s) volledig kunnen analyseren en verbeteren. We gaan tot in detail analyseren hoe succesvol de campagne is en waar we verbetermogelijkheden zien. Op basis van de uitkomsten uit deze analyse gaan we de campagne volledig optimaliseren voor jouw bezoekers en jouw doestellingen (conversie). Wil je je campagne volledig aan ons uitbesteden maar wel graag op de hoogte blijven van de voortgang? Dan schrijven we rapportages met daarin onze bevindingen en aanpassingen binnen de campagne.

Converterende landingspagina’s

Het doel met de campagnes is het verkrijgen van relevante bezoekers voor je website. Omdat deze bezoeker gericht hebben gezocht, willen we ook dat ze op een pagina komen die aansluit bij de zoekopdracht. We richten landingspagina’s in om ervoor te zorgen dat deze bezoekers op relevante pagina’s ‘landen’. Hoe relevanter de pagina, hoe groter de kans dat zij converteren.
Wil je een converterende landingspagina? Coolminds helpt je niet alleen aan succesvolle campagnes, maar zorgt ook voor duidelijke, converterende landingspagina’s voor je campagnes.

Campagne uitbesteden?

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en de doelgroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag hoe wij je verder helpen aan één of meerdere effectieve Ads campagne(s).

Meer klanten door gerichte Google Ads campagnes?

Jan Dirk helpt je bedrijf groeien! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.