Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Google adwords campagnes

Hulp nodig bij Adwords?

gerichte bezoekers met google adwords campagnes?

Google Adwords campagnes zijn uitermate geschikt om die groep bezoekers te bereiken die tot jouw potentiële klanten behoren. Of je nu een product, een dienst, een boodschap of een aanbieding wil promoten, door gerichte advertenties op Google Adwords zorgen wij ervoor dat jij je doelgroep aanspreekt en bereikt.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

Adwords campagne uitbesteden?

De mogelijkheden binnen Google Adwords zijn zeer uitgebreid, waardoor je altijd de volledige controle hebt over je advertenties en je campagnes. Je bepaalt zelf op welke zoektermen je advertenties zichtbaar zijn, welk dagbudget je hieraan wilt besteden en in welke landen / regio’s je adverteert. Heb je hulp nodig bij het opzetten en/of optimaliseren van je campagne, dan helpen wij je graag. Alleen advies nodig? Ook dan staan we graag voor je klaar!


Waarom Google Adwords?

  • Bovenaan in Google
  • Gericht op jouw doelgroep
  • Direct inzetbaar
google adwords campagne
Google Adwords campagnes uitbesteden?

Meten, analyseren en optimaliseren van campagnes
Als je Google Adwords campagne eenmaal draait, is het belangrijk om deze regelmatig te optimaliseren. Het is belangrijk om alle data betreffende je campagne te laten analyseren. Je kunt tot op advertentie- of zoekwoordniveau meten hoe succesvol je campagne is. Op basis van de uitkomsten kan de deze volledig worden geoptimaliseerd voor jouw bezoekers, met als doel: een hoger rendement.

Relevante landingspagina's
Als je campagne eenmaal actief is, wil je dat je bezoekers ook naar een pagina worden verwezen die aansluit bij de zoekopdracht. Hiervoor zijn landingspagina’s essentieel. Een landingspagina moet ervoor zorgen dat de bezoekers uiteindelijk in actie komen door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen, een offerte aan te vragen of telefonisch contact op te nemen. Je wilt immers van je bezoekers, je klanten maken.

Coolminds helpt je niet alleen aan succesvolle Google Adwords campagnes, maar helpt je ook aan een goed, converterende landingspagina.

Adwords campagne uitbesteden?
Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag hoe wij je verder helpen aan een effectieve Google Adwords campagne.


  • google
  • adwords
  • campagnes
Jan Dirk Bijker

meer klanten door google adwords?

Jan Dirk helpt je bedrijf groeien

Coolminds zorgt dat je campagnes doeltreffend en resultaatgericht zijn!

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.