Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Online strategie

Je hebt een onderneming en je wilt hoog rendement behalen, je hebt echter nog geen doelstellingen op online gebied. Je wilt met jouw organisatie een bepaalde richting op, maar weet nog niet goed hoe je dit wilt bereiken. Dit wordt allemaal duidelijk gemaakt in een online strategie. Stapsgewijs kijken wij met jou naar een passende strategie voor jouw organisatie.

  • Effectief voor het behalen van doelstellingen
  • Gerichte aanpak
  • Betere campagnes en hoger rendement

Waarom een online strategie?

Wij zien een online strategie als vertrekpunt bij een nieuwe opdracht. Een strategisch plan is belangrijk om te bepalen welke koers wordt gevaren. Vanuit dit plan kijken wij naar de middelen die we gaan inzetten om de doelgroep te bereiken. Iedere onderneming is uniek en de strategie die daarbij past ook. Deze strategie wordt volledig gestuurd naar de wensen van jouw doelgroep.

Online strategieplan

De eerste stap is het in kaart brengen van de huidige situatie: waar staat je organisatie nu? Wie is je doelgroep? Welke trends spelen er? Zodra dit helder is kijken wij naar een passende strategie voor jouw organisatie. Wij kijken naar middelen of campagnes die worden ingezet om de doelgroep te bereiken en waarmee we hoog rendement realiseren. In het online strategieplan wordt een richting bepaald voor de korte-, de middellange- en de lange termijn.

Wie, wat, waar...

Ben je actief in een concurrerende markt? Dan is een marktonderzoek een belangrijk deel van de online strategie. Is je doelgroep heel specifiek? Dan kan een doelgroep- of gebruikersanalyse van toepassing zijn. Wil je de status weten van je huidige website? Dan doen wij een nulmeting. Uiteindelijk heeft elke online strategie hetzelfde doel: het creëren van duidelijkheid, een heldere visie krijgen en het maken van gerichte online doelstellingen.

Hulp nodig bij jouw (online) koers? 

Jan Dirk kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.