Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Online strategie

Hulp nodig bij online strategie?

strategisch & online scoren?

Je wilt met je onderneming een hoog rendement behalen. Daarom is een duidelijke focus essentieel. In een online strategie beschrijven wij hoe dit gerealiseerd wordt. Wie is de doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Wat doen je concurrenten? Welke strategische aanpak past bij jou en hoe ga je dit realiseren?

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

ONLINE STRATEGIE

In een online strategieplan wordt de koers bepaald voor de korte - , de middellange - en de lange termijn. Wij bekijken welke middelen ingezet worden om je doelgroep te bereiken en via welke middelen of campagnes we een hoog rendement realiseren.

  • Duidelijkheid en overzicht
  • Gerichte aanpak
  • Betere campagnes en hoger rendement


Waarom een online strategie?
Een strategisch plan is belangrijk bij het bepalen welke koers er wordt gevaren. Om alle factoren inzichtelijk te krijgen wordt er gekeken naar de doelgroep, de eindgebruikers, concurrentie en stellen wij online doelstellingen en planningen op om het traject goed en helder te realiseren. Coolminds ziet online strategie als vertrekpunt bij een nieuwe opdracht.

online strategie campagne
Online strategie

Wie, wat, waar...
Iedere onderneming is uniek en dus ook de strategie die daarbij past. Wij ontwikkelen een plan dat voor je bedrijf op maat gemaakt is. Ben je actief in een concurrerende markt, dan zou een marktonderzoek een belangrijk deel van de online strategie kunnen zijn. Is je doelgroep heel specifiek, dan kan een doelgroep- of gebruikersanalyse van toepassing zijn. Wil je de status weten van jouw huidige website? Dan doen wij een nulmeting. Uiteindelijk heeft elke online strategie hetzelfde doel: het creëren van duidelijkheid, een heldere visie verkrijgen en gerichte online doelstellingen.

Creëren van de ultieme marketingmix
In een online strategie creëren wij de ultieme marketingmix die aansluit bij de wensen van jouw bedrijf en je doelgroep. Wij gaan voor je op ontdekkingstocht en geven helderheid!

  • online
  • strategie
  • marketingmix
  • campagnes
Jan Dirk Bijker

hulp nodig bij je (online) koers?

Jan Dirk vertelt je er alles over!

Bij Coolminds geloven wij dat een effectieve online strategie noodzakelijk is om een bedrijf te laten groeien.

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.