Spring naar navigatie Spring naar inhoud

social media campagnes

Hulp nodig met Social Media?

gericht je doelgroep bereiken

Het inzetten van social media campagnes is wellicht een passende oplossing als je tegen relatief lage kosten een groot publiek wil bereiken. Dat social media inmiddels ge├»ntegreerd is in onze maatschappij, dat is niks nieuws. Het gebruik van Facebook en Instagram is in relatief korte tijd dusdanig toegenomen, dat het niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

campagne uitbesteden?

  • Gerichte advertenties
  • Direct actief
  • Lage kosten, groot bereik 


Wat zijn de mogelijkheden?
Uit een recent onderzoek is zelfs gebleken dat jongeren minimaal 3 uren per dag besteden aan meerdere social media kanalen. Deze cijfers zijn echter geen verrassing meer. Hoe vaak per dag ben jij actief op Facebook, Twitter of Instagram? het intensieve gebruik van social media biedt daardoor interessante kansen voor adverteerders. Op Facebook en Twitter is het al jarenlang mogelijk om je advertenties aan jouw doelgroep te richten.

Sinds korte tijd zijn ook LinkedIn en Instagram overstag gegaan. Het voordeel van het opzetten van deze campagnes is dat je je campagnes zo inricht, waardoor alleen je doelgroep jouw advertenties ziet. Of het nu gaat om de leeftijden, geslacht, interesses, regio┬┤s, etcetera van je doelgroep.

social media campagnes
Social media campagnes uitbesteden?

Waar ga ik op adverteren?
Je wilt adverteren op social media, maar je vraagt je wellicht af via welk platform je dat moet doen? Waar zit je doelgroep en hoe wil je ze bereiken? Door de vele advertentiemogelijkheden haken veel ondernemers af en dat is zonde! Je wilt echter ook niet onnodig investeren in advertenties die je niets opleveren. Heb je hierbij hulp nodig? Of wil je alleen advies? Bij Coolminds helpen we je graag je doel te bereiken!

De campagne is actief en nu..?
Zodra je campagne loopt, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Hoe effectief is de campagne? Hoe besteed je je budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op de advertenties? Enkele terechte vragen die je na korte tijd al kunt beantwoorden. Je ontdekt de zwakke plekken van je campagne(s). Het is nu belangrijk om deze verder te optimaliseren.

Coolminds helpt je graag met het bedenken en opzetten van je campagnes. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren campagnes zodat er het maximale rendement uit wordt gehaald. Heb je interesse en wil je ook je social media campagnes uitbesteden? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag met jou passende mogelijkheden!

Social Media campagne uitbesteden? 
Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag hoe wij je verder helpen aan een effectieve Social Media campagne.  • social
  • media
  • campagnes
Jan Dirk Bijker

Social media campagne nodig?

Jan Dirk bekijkt wat mogelijk is!

Wij zorgen voor het design van advertenties en het optimaliseren van campagnes.

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.