Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Social media campagnes

Wil jij een groot publiek bereiken met een relatief laag advertentiebudget? Een social media campagne is wellicht een passende oplossing. Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dit maakt het zeer rendabel op marketing gebied. Grote platformen als Facebook en Instagram bieden veel advertentiemogelijkheden die compleet afgestemd worden op jouw doelgroep.  

  • Gericht doelgroep targeten
  • Snel online
  • Lage kosten, groot bereik 

Wat zijn de mogelijkheden?

Sociale media wordt dagelijks intensief gebruikt. Dit massale gebruik biedt daardoor interessante mogelijkheden voor adverteerders. Het voordeel van het opzetten van deze campagnes is dat deze campagnes zo ingericht worden dat alleen jouw doelgroep de advertenties ziet. Dit wordt gespecificeerd door bijvoorbeeld de campagne in te richten op leeftijd, interesses of een specifieke regio.

Waar ga ik op adverteren?

Je wilt adverteren op social media, maar je vraagt je af via welk platform je dat moet doen. Waar zit je doelgroep en hoe wil je ze bereiken? Door de vele advertentiemogelijkheden haken veel ondernemers af en dat is zonde. Je wilt echter ook niet onnodig investeren in advertenties die niets opleveren. Wij helpen je met het bedenken, inrichten en optimaliseren van je campagne(s). Wil je alleen advies? Ook dan helpen wij je graag je doel te bereiken.

De campagne is actief en nu..?

Zodra de campagne actief is, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Wat is het rendement van de campagne? Hoe besteed je het budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op je advertenties?  Een periodiek onderhoud zorgt ervoor dat we sterke- en zwakke punten van de campagne ontdekken. Op basis van deze analyse gaan we aan de slag met het optimaliseren van je campagne. Wij adviseren, bedenken, analyseren en optimaliseren campagnes voor het beste resultaat!

Social Media campagne uitbesteden? 

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag over hoe wij je verder helpen aan een effectieve Social Media campagne.

Social media campagne nodig?

Jan Dirk vertelt je wat mogelijk is! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.