Spring naar navigatie Spring naar inhoud
GROEIEN MET GERICHTE MARKETING CAMPAGNES

De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je op zoek bent naar een internetbureau in Friesland. Eentje die je verder helpt bij je online marketing campagnes. Als Friese ondernemer wil je (door)groeien en ben je je bewust dat online marketing je helpt bij de groei van jouw organisatie.

Wij werken landelijk. Onze klanten zijn actief in Friesland maar we hebben ook klanten van ver daar buiten.

Marketingkanalen

Wellicht heb je al een idee welke marketingkanalen je wilt gaan inzetten en/of waar je doelgroep voornamelijk actief is. Of je hebt nog geen idee en je wilt je graag laten adviseren. Je hebt een website maar je doelgroep weet deze niet te vinden. Zoekmachine optimalisatie is in dat geval voor jouw website een goede oplossing. Of je wilt een tijdelijke actie promoten, dan zijn advertenties uitermate geschikt. Je krijgt niet tot nauwelijks klanten uit je website. Conversie optimalisatie en/of A/B testen zijn dan noodzakelijk. Wil je een plan uitstippelen voor de korte- en lange termijn dan is een online strategie de beste keuze. Coolminds helpt je verder en denkt graag met je mee!

Waarom Coolminds?

  • Brede online expertise
  • Jarenlange ervaring
  • Fullservice internetbureau

Over Coolminds

Coolminds is een fullservice internetbureau gevestigd in Leeuwarden. Naast het bedenken, opzetten en optimaliseren van online marketing campagnes zijn wij actief met de ontwikkeling van websites en webapplicaties, doen wij webhosting en ontwikkelen we toepassingen op het gebied van virtual reality. Onze opdrachtgevers zitten door het hele land, binnen Friesland werken wij onder andere voor Jeugdhulp Friesland, van der Geest Schilderspecialisten en Fier Fryslan.

Neem je vrijblijvend contact op?

Meer weten over online marketing? Of hoe wij marketing kunnen inzetten om je verder te helpen? En ben je op zoek naar een bedrijf in Friesland? Dan komen we graag een keer bij je langs. Vrijblijvend natuurlijk.

VRAAG EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK AAN!

Vul hier een tekst in

Bedankt voor je bericht