Spring naar navigatie Spring naar inhoud
E-health applicaties

E-health toepassingen: je kunt er als zorgorganisatie niet meer omheen. Ben je op zoek naar een zorgapplicatie die cliënten volledig op maat stimuleert bij gedragsveranderingen? Wil je cliënten nog beter helpen tussen consulten door, zoek je een applicatie om efficiënter te communiceren met professionals onderling of heb je een ander vraagstuk als het gaat om verbetering van het zorgproces? 

Met twintig jaar ervaring in de ontwikkeling van online hulpmiddelen voor de zorg kennen we bij Coolminds de do’s en don’ts op het gebied van blended care (de combinatie van zorg door een behandelaar en online zorgapplicaties). We adviseren je graag over een oplossing op maat.

De voordelen van een e-health toepassing
  • Altijd en overal beschikbare zorg, ook buiten de consult-uren
  • Mogelijkheid van anoniem gebruik
  • Realtime inzicht voor hulpverlener en cliënt
  • Gebruiksgemak voor hulpverlener en cliënt

Hier wil ik meer van weten

E-health applicatie op maat

Resultaat. Dat is waar we bij Coolminds voor staan. We willen dat elke applicatie niet alleen aansluit, maar ook aanslaat. Daarom ontwerpen we per specifieke organisatie, doelgroep en problematiek een unieke, flexibele applicatie. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat een cliënt in een online interventie precies dat krijgt wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Kies je voor een zorgapplicatie van Coolminds, dan ben je verzekerd van een oplossing op maat. ‘Standaard aanpak’ komt in ons woordenboek niet voor.

Never stop exploring

We hebben inmiddels twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van online zorgapplicaties. Daardoor weten we precies wat werkt en wat niet. We breiden onze kennis elke dag verder uit en ontwikkelen onze applicaties voortdurend door. We never stop exploring.

Uitgebreide range e-health applicaties

Bij Coolminds ontwikkelen we veel chat-applicaties en online interventies in de vorm van progressive web apps. Een groot deel van deze applicaties zijn gerelateerd aan psychische zorg, diëtetiek en lifestylethema’s als roken en drinken. Ook hebben we VR omarmd als online toepassing voor psychische zorg, mantelzorg, gedragstraining en ontspanning. We ontwikkelden e-health applicaties voor onder andere Jeugdhulp Friesland en Fier. Daarnaast participeren we in de applicaties Liv, Sun en Sterk, en hebben we eigen oplossingen in de vorm van Youplus, Vrendle en Bacter.

Nauwe samenwerking met het zorgwerkveld

Voor de ontwikkelingen van onze e-health toepassingen werken we continu nauw samen met professionals en ervaringsdeskundigen uit het zorgwerkveld. Door het samenbrengen van ieders expertise bereiken we telkens het optimale resultaat.

E-health applicatie LIV

E-health PLATFORM voor de huisarts

Liv is een e-health applicatie gericht op verbetering van mentale gesteldheid door opdrachten in samenwerking met POH-GGZ.

Bekijk deze case

Ook efficiënter werken en de kwaliteit van zorg verbeteren?

Rogier vertelt je graag meer over de mogelijkheden van een e-health toepassing voor jouw organisatie of bedrijf.

Bedankt voor je bericht