Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Peanuts cms

advies over peanuts

Het CMS dat uitblinkt in flexibiliteit

Een CMS (content management system) is een belangrijk onderdeel in het beheer van je website. Alle content kun je organiseren via het CMS. Met name een dynamische website vereist een goed CMS dat het niveau van alleen contentbeheer overtreft. Alleen door flexibel te zijn kun je snel reageren op het gedrag van je bezoekers.

Coolminds heeft in eigen beheer een CMS ontwikkelt: Peanuts. Ruim tien jaar geleden is de ontwikkeling van Peanuts gestart. Het CMS is heel eenvoudig in gebruik. Na een training van een uur ken je alle ins en outs en kun je je website vullen met relevante content.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

peanuts cms

Peanuts?
Waarom zou je ervoor kiezen om Peanuts te gebruiken en geen Wordpress, bijvoorbeeld? Het platform waar Peanuts in is gebouwd is veel flexibeler. Als je maatwerk wil, dan kan dat. Doordat wij Peanuts hebben ontwikkeld zijn we in staat om snel maatwerk te leveren.

  • Maatwerk
  • Vrijheid
  • Gebruiksvriendelijk

Daarnaast is Peanuts onderscheidend in de vrijheid die het CMS je geeft. Ook is de lay-out erg gebruiksvriendelijk. Geen moeilijke editor met alleen maar tekst. Je ziet bij Peanuts meteen wat je doet en kunt eenvoudig componenten aan je pagina toevoegen. Hoe? Gewoon slepen, zoals je gewent bent. Niet voor niets gebruiken bijna al onze klanten Peanuts. Websites zoals Survivalkid, Hanze Advocaat, Maars en Jeugdhulp Friesland gingen je voor.

peanuts cms
Peanuts CMS

Content met je content
Relevante content is natuurlijk wel "key". Kom je hier zelfstandig niet uit? We bieden naast de implementatie van een CMS ook content specialisten aan. Zij kunnen je helpen de content van de site te optimaliseren. Hierbij gaan we uit van de identiteit van jouw bedrijf, maar ook van je doelgroep. Dat het "search-vriendelijk" is opgesteld spreekt daarbij voor zich.

  • CMS
  • Peanuts
Pelle Boekhorst

Tijd voor een flexibel CMS?

PELLE vertelt je er alles over!

Wij hebben alle specialisten in huis om snel maatwerk te leveren.

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.