Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Webdesign

Ben jij toe aan een compleet re-design van jouw huidige website? Of wil jij een geheel nieuwe website laten ontwikkelen met een functioneel, eigentijds design? Bij Coolminds zijn wij al jaren actief op het gebied van webdesign. Een website is tenslotte een visitekaartje voor potentiële klanten en je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. 

Wil je een minimalistisch ontwerp? Of juist een heel veelzijdig design? Wij helpen je graag verder.

  • Een eigentijds design
  • Functioneel
  • Responsive design

Waarom webdesign? 

Een goede website zorgt voor positief resultaat. Een mooi, gebruiksvriendelijk design kan een beslissende factor zijn voor toekomstige klanten. Wij volgen aandachtig de ontwikkelingen op het gebied van webdesign, waardoor wij altijd up-to-date blijven. Wij bieden de kennis en vakmanschap om een passend eindproduct op te leveren. De eindgebruiker staat centraal in dit proces. Wij bieden een eigentijds ontwerp aan dat volledig op de doelgroep is afgestemd. Door ons eigen ontwikkelde CMS, Peanuts, kunnen wij een op maat gemaakte website aanleveren.

Design met een doel

Wat voor doel heb jij voor ogen? Wat moet het design bereiken? Wij onderzoeken het doel dat jij wilt behalen en vertalen dit tot een concept. Het design is de uitwerking van dit concept en kan in verschillende uitingen worden vormgegeven. Of het nu een commerciële site is, een webapplicatie, online hulp interventie of progressive web app, wij kunnen jou verder helpen. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij ons compleet aanpassen naar jouw wensen en benodigdheden.

Optimaal resultaat voor ieder apparaat

Responsive design was een trend op het gebied van webdesign, maar is tegenwoordig een standaard in het design- en ontwikkelingsproces bij Coolminds. Voorheen werden websites met name bezocht vanaf een desktopcomputer, maar de afgelopen jaren zijn daar verschuivingen in geweest. Telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. 

Wij ontwikkelen maatwerk websites die responsive zijn op ieder apparaat. Tijdens dit proces wordt rekening gehouden met alle resoluties en apparaten waarmee de website wordt bezocht. Op die manier is jouw website overal in goede kwaliteit te bezoeken.

Toe aan een effectief ontwerp?

Pelle vertelt je graag over alle mogelijkheden!

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.