Spring naar navigatie Spring naar inhoud

WEbhosting

advies over webhosting

probleemloos online met je website of applicatie

Webhosting is nodig om je website beschikbaar te maken via het internet. Zonder webhosting en domeinnaam kan jouw website niet online. Onze specialisten bieden de oplossing die jij zoekt op het gebied van hosting, data diensten, connectiviteit en opslagruimte.


Jouw nieuwe website moet natuurlijk altijd veilig online zijn. Daarom zijn onze technische specialisten 24/7 telefonisch bereikbaar voor support. Zodat een eventuele storing direct wordt opgelost. Door deze service is je website, webwinkel of bedrijfsapplicatie altijd snel weer online.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

WebHOSTING

Wat is webhosting?
Om je website beschikbaar te maken via het internet, is een hostingpakket en domeinnaam benodigd. Webhosting is het onderbrengen van je website op een server die permanent verbonden is met het internet. Hierdoor kunnen bezoekers dag en nacht jouw website bezoeken.

  • Snelheid
  • 24/7 support
  • Dagelijkse back-up
  • Domeinregistratie

Welke hostingpakketten zijn er?
Bij een shared hostingpakket deel je een server met anderen. Dit betekent dat je het geheugen en de rekenkracht van de server spreidt over meerdere websites. Een andere vorm van hosting is virtuele hosting (VPS). Bij virtuele hosting worden het geheugen, de processor en de diskcapaciteit van te voren gereserveerd. Elke virtuele hosting omgeving krijgt zijn eigen stuk server. Dit betekent dat je een server dus niet deelt met anderen. Tot slot is er nog dedicated hosting. Bij dedicated hosting krijg je de volledige servercapaciteit voor je website. Je huurt je eigen server waardoor je website altijd supersnel is.

webhosting en domeinnamen registreren
Webhosting

Veilig en betrouwbaar
Onze specialisten bieden de oplossing die jij zoekt op het gebied van hosting, data diensten, connectiviteit en opslagruimte. Je bent altijd verzekerd van een zorgeloze en optimale beschikbaarheid van jouw informatie via het internet, of het nu gaat om je e-mail, documenten of andere informatie. Je webapplicatie of -site is altijd toegankelijk en door een dagelijkse back-up is jouw content altijd veilig. Als er toch een keer wat aan de hand is dan zijn onze technische specialisten dag en nacht telefonisch bereikbaar voor ondersteuning. Door deze service worden storingen altijd direct opgelost zodat jouw website, webwinkel of bedrijfsapplicatie snel weer online.

  • webhosting
  • domeinnamen
Pelle Boekhorst

Altijd en overal online?

De techneuten staan dag en nacht voor je klaar!

Onze specialisten bieden de oplossing die jij zoekt op het gebied van hosting, data diensten, connectiviteit en opslagruimte. 

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.