Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Ontspanning

Wil jij een ontspannende video ontwikkelen waarmee mensen even kunnen ontsnappen? Of wil je gebruik maken van bestaande ontspannende video’s? De mogelijkheden met Virtual Reality zijn groot op het gebied van ontspanning. 

Je gaat er compleet in op en je sluit de buitenwereld even uit. Het interne stemmetje dat de stress veroorzaakt heeft even geen kans. VR-experiences kunnen deze ontspanning bieden. Je kan zwemmen met dolfijnen in de Rode zee of even rondkijken op Malta. Het geeft je een levensechte ervaring waarin je je alleen kan focussen op de mooie beelden om je heen.

Waan je even in een andere wereld

Een ritje in de achtbaan, een wandeling door het bos, een ver uitzicht op de Zuidpool. De mogelijkheden op gebied van ontspanning binnen VR zijn eindeloos. Een plek waar je altijd al had willen zijn die normaal onbereikbaar lijkt, ligt nu binnen handbereik. Je kunt je even compleet overgeven aan de virtuele wereld. Wij maken deze virtuele omgeving beschikbaar via web of app. Ons zusterbedrijf Vrendle beschikt ook over een uitgebreide bibliotheek van VR-video’s. In deze bibliotheek zijn diverse ontspannende video’s te vinden.

Verschillende vormen van ontspanning, voor verschillende mensen 

Onze ontspannings video’s zijn multifunctioneel en zeer breed inzetbaar. Wat voor de één stressvol is, kan voor de ander zeer ontspannend zijn. Een drukke omgeving kan voor mensen met pleinvrees een verschrikking zijn, maar voor mensen met dementie heeft het een zeer ontspannend effect.

  • Multifunctioneel
  • Realistisch en meeslepend

Een ontspannings video ontwikkelen

Onze crew heeft al veel ervaring met het ontwikkelen van ontspannende video’s. Zij denken graag mee over de inhoud en ontwikkelen samen met jou een concept. Vervolgens weten zij dit concept vast te leggen op camera. 

Om een realistische wereld neer te zetten maakt onze crew gebruik van geavanceerde technieken en middelen. Deze beelden worden uiteindelijk in de post-productie verwerkt tot een ontspannende virtuele ervaring. Onze beelden worden gebruikt als bijvoorbeeld therapie, maar ook op festivals als Sensation White om het feestende publiek even tot rust te laten komen.

Kom tot rust met virtual reality

Jan Dirk geeft je graag een demo! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.