Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Virtual reality training

Virtual Reality biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van simulaties. Lastige situaties kunnen nu nagebootst worden door middel van VR. Dit maakt het een perfecte tool voor trainingsdoeleinden. Voor hulpdiensten kunnen wij bijvoorbeeld stresssituaties simuleren waarmee het handelen in een stressvolle omgeving kan worden geoefend.

Wij zetten VRe-learning in om medewerkers optimaal te trainen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het signaleren van bepaalde ziektebeelden of over het omgaan met klanten. Met Virtual Reality creëren wij een flexibele omgeving waarin letterlijk alles mogelijk is.

Trainen van personeel

Hoe kun je nieuw personeel het beste trainen en een duidelijk beeld geven van wat ze kunnen verwachten? VR-training is uiterst geschikt voor het trainen van personeel. In een virtuele wereld kan de werknemer in opleiding alle details van zijn of haar werkzaamheden leren, zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren.

Veiligheidstraining

Wij hebben bijvoorbeeld een veiligheidstraining voor het bedrijf Actemium ontwikkeld. Veiligheid op een raffinaderij is zeer belangrijk. Toekomstig personeel moet daarom ook goed voorbereid worden op alle situaties die zich kunnen voordoen en leren hoe handelingen veilig kunnen worden uitgevoerd. In deze virtuele veiligheidstraining leren ze omgaan met deze situaties en worden ze op een zeer precieze manier voorbereid op de praktijk, zonder de gehele raffinaderij stil te leggen.

Omgaan met agressie

Hoe kun je in een uitdagende situatie het beste omgaan met agressie? Een 360 graden video in combinatie met interactieve elementen zorgt voor een effectieve training. Je staat middenin de situatie en krijgt keuze uit drie manieren om te reageren: A, B of C. Welke kies je? En welke gevolgen heeft jouw keuze? Waar moet je op letten? Met VR kun je leren omgaan met agressie-opwekkende situaties.

  • Snel en gemakkelijk trainen in verschillende situaties
  • Zeer realistisch / meeslepend
  • Kostenbesparend

VRe-learning

Virtual Reality e-learning inzetten? Een interactieve 360 graden video zorgt voor de ultieme training. Wij bieden de technische kennis om een complete virtuele ervaring te ontwikkelen.

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van VR-trainingen, klanten zoals PostNL en Jeugdhulp Friesland gingen je voor. Wij kunnen in samenwerking met jou een doeltreffende training neerzetten.

Personeel trainen met vr? 

Rogier komt langs met de VR-bril! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.