Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Virtual reality training

Personeel trainen met VR?

MEDEWERKERS KLAARSTOMEN VOOR DE REALITEIT

Virtual Reality (VR) biedt veel mogelijkheden op het gebied van het simuleren van lastige situaties. Voor hulpdiensten creëren we bijvoorbeeld virtuele stresssituaties, waarmee het handelen in dit soort situaties kan worden geoefend. Wij zetten VRe-learning in om medewerkers optimaal te trainen. Denk bijvoorbeeld aan het herkennen van signalen van een bepaald ziektebeeld of het omgaan met agressie. Met Virtual Reality creëren wij flexibele trainingsomgevingen, waarin letterlijk alles mogelijk is.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

VR-ambulance experience


Vinger of muis

VIRTUAL REALITY TRAINING

  • Snel en gemakkelijk trainen in verschillende situaties
  • Zeer realistisch / meeslepend
  • Kostenbesparend

Herkennen van ziektebeelden
Als arts moet je snel ziektebeelden kunnen herkennen. Dat is absoluut niet eenvoudig. Met een Virtual Reality training kunnen artsen in opleiding klaargestoomd worden voor de praktijk. Er zijn duizenden ziektebeelden, maar hoe herken je ze?

Omgaan met agressie
Hoe kun je als politieagent het beste omgaan met agressie? Een 360 graden video in combinatie met interactieve elementen zorgt voor de ultieme training. Je staat als agent midden in de situatie en krijgt bijvoorbeeld de keuze uit drie manieren om te reageren. A, B of C. Welke kies je? En welke gevolgen hebben die keuze? Waar moet je op letten? Met Virtual Reality worden agenten klaargestoomd om effectief om te gaan met agressie.

VRe-learning
Virtual Reality e-learning inzetten? Goed plan. Een 360 graden video in combinatie met interactieve elementen zorgt voor de ultieme training. Medewerkers worden ondergedompeld in een levensechte situatie die veel impact heeft. De video's zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan opendagen / demonstraties. Daarnaast kunnen collega's van andere afdelingen eenvoudig de training volgen, om begrip en inleving onder collega's te stimuleren.

Daniel Brinckmann

personeel trainen met vr?

Daniel komt langs met de VR-bril!

Met Virtual Reality creëren wij flexibele trainingsomgevingen waarin alles mogelijk is.             

neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.