Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Virtual reality training

Maak je als organisatie gebruik van trainingsprogramma’s, dan weet je ongetwijfeld: de beste training is de praktijk. Met een VR-training (VRe-learning) breng je die praktijk zonder verstoring van het dagelijkse werkproces binnen de muren van je trainingsruimte.

Van trainingen voor servicemonteurs tot trainingen voor hulpdiensten of artsen: bij Coolminds hebben we alle kennis in huis voor het ontwikkelen van een complete virtuele ervaring in uiteenlopende sectoren. Op basis van VR creëren we een flexibele omgeving waarin nagenoeg alles mogelijk is.

Wij helpen je graag met het zetten van de volgende stap. Samen maken we je doelstellingen waar – en als het enigszins mogelijk is, doen wij daar graag nog een schepje bovenop.

De voordelen van VR-training

  • Snel en gemakkelijk trainen in verschillende situaties
  • Uiterst realistische beleving
  • Geen verstoring van de dagelijkse praktijk
  • Kostenbesparend

Hier wil ik meer van weten

Alle mogelijke beroepssectoren

VR-training is uiterst geschikt voor het trainen van (nieuwe) medewerkers. In een virtuele wereld leer je als medewerker alle details van je werkzaamheden kennen, zonder de dagelijkse praktijk op het werk te verstoren. VR-trainingen worden al veel ingezet in de zorg – zo ontwikkelden we een training voor Jeugdhulp Friesland en een training waarbij artsen de risico’s op wondinfecties leren herkennen – maar steeds meer wordt VRe-leaning ook als unieke mogelijkheid gezien voor andere beroepen en sectoren. Bekijk bijvoorbeeld de case van PostNL , waarbij medewerkers worden getraind in klantcontact.

VR safety training

Een specifieke vorm van VR-training is virtual reality safety training voor werken in risicovolle situaties. Zo hebben we een veiligheidstraining ontwikkeld voor de raffinaderij van Actemium. Veiligheid op een raffinaderij is zeer belangrijk. (Toekomstige) medewerkers moeten daarom goed worden voorbereid op alle situaties die zich tijdens het werk kunnen voordoen en leren hoe ze handelingen veilig uit kunnen voeren. De virtuele veiligheidstraining maakt dat mogelijk, zonder dat de hele raffinaderij voor trainingsdoeleinden hoeft te worden stilgelegd.

Training in het omgaan met agressie

Hoe reageer je in een uitdagende situatie op een goede manier op agressie? VR is uitermate geschikt voor het leren omgaan met agressie-opwekkende situaties. Welke reactie kies je? En welke gevolgen heeft je keuze? Waar moet je op letten? Een 360°-video in combinatie met interactieve elementen zorgt voor een effectieve training, die wel al voor veel organisaties hebben ontwikkeld.

In samenwerking met Warp Studio

Wij gebruiken Warp als centrale hub voor het creëren, distribueren en analyseren van onze Virtual Reality trainingen.

In samenwerking met Warp Studio

Wij gebruiken Warp als centrale hub voor het creëren, distribueren en analyseren van onze Virtual Reality trainingen.

Meer over Warp VR

VRAAG EEN kosteloze demo AAN!

Rogier vertelt je graag meer over de mogelijkheden van VR-training voor jouw organisatie of bedrijf.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.