Een handige adviestool voor Vodafone en Ziggo

Opdracht

Een handige adviestool voor Vodafone en Ziggo. Binnen één oogopslag de beste deal voor de klant in kunnen zien.

Diensten
webapplicatie
adviestool
klantportaal

Voor Vodafone en Ziggo hebben wij een tool ontwikkeld waarbij je snel én gemakkelijk de beste deal voor de klant kan inzien. Your next best offer tool! 

Best offer matrix 

Voor de in- en externe zakelijke salesafdelingen van Vodafone en Ziggo hebben wij een sales adviestool ontwikkeld. Hierbij kan je op een snelle en gemakkelijke manier de beste deal voor de klant inzien. Alles draait bij deze adviestool om ‘your next best offer’.

Zo kun je op een gebruiksvriendelijke én snelle manier inzien waar de klant eventueel behoefte aan zou kunnen hebben. Profiteert de klant op dit moment nog van de beste deal? Of zitten er misschien meer voordelen in een ander abonnement? Met de best offer matrix weet je het binnen slechts een paar klikken. 

De beste deal in één oogopslag 

Met de best offer matrix kan je de klant snel én gemakkelijk de beste deal aanbieden. Niet alleen fijn voor de klant, maar ook voor de medewerker. Een sterk verhaal waarbij je precies weet wat de beste deal is voor de klant.  

Waar eerder met verschillende websites en excelsheets werd gewerkt geeft deze tool je snel inzicht in de beste deal voor de klant. Zo kan een gesprek makkelijk en effectief gevoerd worden.

Waarom de best offer matrix?

  • Snel een duidelijk salesverhaal
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Overzichtelijk 
  • Visueel aantrekkelijk 
  • Bespaart tijd 
  • Geeft advies voor de best mogelijke offers 

Een op maat gemaakt dashboard

Snel en gemakkelijk inzicht in data door middel van een gebruiksvriendelijk dashboard. Iets wat onmisbaar is tijdens het analyseren van salesdata. Door middel van het dasboard kunnen gemakkelijk analyses gemaakt worden. Check bijvoorbeeld snel welke teams goed presteren en welke abonnementen goed lopen. Een goed dashboard geeft sturing en inzichten aan teams. 

Een eigen leaderboard 

Wie zijn de échte toppers binnen het bedrijf? Welke teams presteren het best? Door middel van een op maat gemaakt leaderboard kan je op een leuke en speelse manier zien wie het beste gepresteerd heeft. Niet alleen op je computerscherm, maar ook op de tv schermen wordt dit leaderboard gepresenteerd. Want geef toe: een beetje competitie is altijd leuk, toch?

Wat zijn jouw online ambities?

Zijn er dingen waar je tegenaan loopt binnen je bedrijf? Hoe zou je bedrijf eruit zien in de ideale situatie? Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! Écht bijna alles is mogelijk

Neem vrijblijvend contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57