Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Wij zijn Coolminds

over ons

We werken graag aan een betere realiteit door digitale innovatie en staan voor oplossingen die voor gebruikers en klanten ├ęcht iets betekenen. We ontwikkelen applicaties die het dagelijks werk simpeler maken en zorgen voor een groter marktaandeel en betere online zichtbaarheid. Daarnaast zijn we marktleider in virtual reality voor de gezondheidszorg en VR e-learning toepassingen. De wereld online een beetje beter maken, dat is al sinds 1996 onze drive!

Contactgegevens

Onze werkwijze

We geven graag onze frisse blik. Je kunt gerust langskomen om kennis te maken en vragen te stellen. We luisteren dan, geven je feedback en dragen oplossingen aan. Als we aan de slag gaan doen we dit volgens de Scrum-methode. We vinden het belangrijk dat er genoeg tijd en ruimte is voor vragen en aanpassingen, zodat we zo snel en zo goed mogelijk tot een fantastisch resultaat kunnen komen. 

Wat wij doen

ons team

Onze Coolminds bieden de perfecte mix van strategisch inzicht en ouderwets verstand van zaken, tot praktische, interactieve online toepassingen. Deze mix wordt ontwikkeld in ons kantoor in Leeuwarden, waar dagelijks verhitte pingpong battles plaatsvinden voor nieuwe energie en creativiteit. Zo werken we met volle concentratie aan zaken die er ├ęcht toe doen: klantcontact en toffe producten maken. Ben jij ook een Coolmind? Stuur een bericht!

Neem contact op

Wil je met ons samenwerken?

Stuur een bericht