Goed inzicht in de voorraad is in een dynamische omgeving cruciaal

Opdracht

Goed inzicht in de voorraad is cruciaal. Wat komt er binnen en wanneer? Wat is er al verkocht? Hiervoor ontwikkelden wij een geautomatiseerde omgeving. 

Diensten
webapplicatie
Betty-Blocks

AND Cheesetrade is een snelgroeiende internationale kaashandel. AND levert aan grote supermarktketens en aan individuele detailhandel. De kaas wordt internationaal ingekocht, deels als vaste inkoop en en deels uit partijenhandel. Naast het verhandelen wordt kaas ook bewerkt. Goed inzicht in de voorraad is in een dynamische omgeving cruciaal. Wat komt er binnen en wanneer? Wat is er al verkocht? Wat is de houdbaarheidsdatum? Door de groei ontstond de behoefte aan flexibele automatisering van het primaire proces, gecombineerd met procesoptimalisatie van de verschillende handels- en verwerkingsstromen.

Betty Blocks als no/low-code platform

In een aantal workshops is samen met de directie en operations het primaire proces in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Deze processen en bijbehorende business rules waren de basis voor de implementatie. Betty Blocks bood de basis voor de ontwikkeling van de applicatie.

Uitdagingen waren bijvoorbeeld het borgen van een gesloten audit trail. Want de handel is zo snel dat sommige partijen al zijn verkocht voordat ze zijn ingeslagen. En natuurlijk maatwerk.

Logistieke processen die zijn geautomatiseerd:

  • Inkoop
  • Inslag
  • Verwerking (doorverkoop, versnijden, raspen, smelten)
  • Voorraadbeheer
  • Verkoop via verschillende kanalen
  • Distributie
  • Facturatie
And Cheesetrade

Automatisering voor alle devices

De automatisering beschikbaar hebben op alle devices biedt grote voordelen. De inkoper boekt onderweg al met zijn smartphone of tablet de inkoop en maakt foto’s van de partij. Deze foto’s worden bij de inslag gebruikt voor de controle van de geleverde partij. 

Voordelen van Betty Blocks

Dankzij het no/low-code platform van Betty Blocks is AND Cheestrade in staat om zelf delen van het proces te configureren. Zo heeft AND eigen regie over hun maatwerk automatisering.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar wat een low-code platform voor jou kan betekenen?

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57