Een klantportaal voor tolk- en vertaaldiensten 

Opdracht

Een workflow managementsysteem voor tolk- en vertaaldiensten 

Diensten
webapplicatie

SIGV Coöperatie vertegenwoordigt zo’n 200 tolken en vertalers. Vanuit de Coöperatie worden contracten afgesloten met grote opdrachtgevers zoals het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Denk dan aan tolken bij rechtbanken en het vertalen van documentatie tijdens de asielaanvragen door het COA.

management systeem

Een maatwerk systeem

SIGV gebruikte twee verschillende systemen voor het verwerken van de tolk aanvragen en de vertaalaanvragen. Klanten vroegen echter om een totaaloverzicht van alle aanvragen voor alle diensten en wilden bovendien graag een centrale ingang voor het indienen van de aanvraag en de status ervan. Dat vroeg om een drastische aanpak en het vervangen van de twee standaard softwarepakketten door één maatwerk systeem: Translation Delivery System (SIGV - TDS). 

In een aantal workshops werden de processen, de businessrules en de specifieke uitzonderingen in kaart gebracht. Dat leidde tot een ontwerp van een systeem waarin opdrachtgevers, SIGV als bemiddelaar en de vertalers en tolken in een systeem continu perfect kunnen samenwerken om de opdrachten uit te voeren.

management systeem

Het systeem als brug tussen gebruikers

In het systeem kunnen opdrachtgevers hun aanvragen voor tolken en vertalers indienen, kunnen de planners van SIGV tolken en vertalers toewijzen nadat het systeem een slimme voorselectie heeft gemaakt en kunnen vertalers en tolken razendsnel nieuwe opdrachten accepteren door een e-mail alert systeem. 

Documenten worden beveiligd gedistribueerd voor vertaling en controle, zodat geheimhouding gegarandeerd is. Veiligheid, gemak en inzicht gecombineerd in een systeem dat de dienstverlening van SIGV Coöperatie maximaal ondersteunt en de organisatie klaar maakt voor de toekomst

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57