Inzet van Betty Blocks als No Code platform bij AB Vakwerk

Opdracht

Betty Blocks als No Code platform inzetten bovenop de bestaande architectuur

Diensten
Betty Blocks
webapplicaties

AB Vakwerk is de oudste bemiddelaar van flexibele arbeid in Nederland en vindt haar oorsprong in de agrarische sector. De wortels liggen zowel in Friesland, als in Noord-Holland. AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst maar op de continuïteit van úw onderneming! Dat is omdat AB Vakwerk een coöperatie is met een ledenstructuur. Inmiddels zijn de medewerkers van AB Vakwerk te vinden in alle branches waarin personeel met twee rechterhanden nodig is.

AB Vakwerk

No Code & Betty Blocks

In de afgelopen jaren heeft er binnen AB Vakwerk een heroriëntatie plaatsgevonden op het IT landschap. Bij de nieuwe inrichting van dit IT landschap wordt het Gartner Pace Layer model gevolgd. Een van de uitkomsten van deze heroriëntatie is de inzet van Betty Blocks als No Code platform bovenop de bestaande architectuur, de zogenaamde system of records. 

Na een selectieproces is Coolminds door AB Vakwerk gekozen als implementatiepartner. Naast het digitaliseren en optimaliseren van het proces Loonbeslag, is kennisdeling een belangrijk uitgangspunt. AB Vakwerk wil in staat zijn zelf functionaliteit aan te passen of te ontwikkelen.

No Code

De samenwerking

Het project is gestart met een Business Analyse. In een viertal workshops zijn de doelstellingen, projectkaders en functionele en technische wensen van het project bepaald. Vervolgens is de gewenste functionaliteit in vier wekelijkse sprints ontwikkeld en in productie genomen. De ontwikkelde webapplicatie vervangt subadministraties in Excel, analyseert de data en zet op basis van business rules de taken geautomatiseerd klaar. Hierdoor wordt het voor nieuwe medewerkers veel makkelijker dit proces uit te voeren. 

Even zo belangrijk is dat uit dit eerste project de bevestiging is gekomen dat het Betty Blocks platform een zeer welkome aanvulling is in de IT infrastructuur van AB Vakwerk.

De samenwerking tussen AB Vakwerk en Coolminds wordt gekenmerkt door een gezamenlijk team van specialisten vanuit beide organisaties, transparantie, kennisdeling en een duidelijke projectstructuur waarin het resultaat voor de eindgebruikers voor op staat.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57