Weet dat we er voor je zijn

Opdracht

Een overzichtelijke online omgeving die past bij de nieuwe huisstijl.

Diensten
Maatwerk website
Webapplicatie

Het opvoeden van een kind is de meest serieuze taak die er is. Jeugdhulp Friesland biedt hulp aan gezinnen die extra ondersteuning nodig hebben, zodat kinderen kunnen opgroeien in een vertrouwde omgeving. Deze vertrouwde omgeving wil je als organisatie ook online uitstralen. Een nieuwe online huisstijl, een nieuwe maatwerk website en een app; een opdracht waarmee wij onze kracht kunnen laten zien!

Webdesign

WEDA heeft een nieuwe visuele identiteit ontworpen. Deze identiteit is door ons uitgewerkt tot een online huisstijl dat terugkomt in alle online middelen. Het is dan ook het fundament van het ontwerp van de site. Met een zacht kleurenpalet en speelse elementen die aansluiten bij de boodschap: ‘Weet dat we er voor je zijn’. Als organisatie met een belangrijke zorgtaak wil je dat de website dezelfde rust uitstraalt die je aan je cliënten biedt.

Een helder webdesign en elementen die passen binnen de nieuwe online huisstijl. Naast een passend visueel ontwerp, moet het inhoudelijk ook in orde zijn. De informatie op de website moet snel vindbaar zijn zonder teveel handelingen. Een duidelijke website gericht op zowel ouders als jongeren, waar ze de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben.

Portaal voor medewerkers van gemeenten

Wanneer de gemeenten in Friesland informatie nodig hebben van Jeugdhulp Friesland, moet dit zo efficiënt mogelijk gebeuren. Om medewerkers gemakkelijk toegang te geven is er een bibliotheek in de website gebouwd. Gemeenten kunnen op de website inloggen om jaarverslagen, cijfers maar ook lopende zaken te bekijken.

Ondersteuning bij opvoeding

Naast de website is er ook een applicatie ontworpen. De FF opvoeden app helpt ouders door veelgestelde vragen te beantwoorden en tips te geven. Verschillende thema’s zoals school, hygiene, maar ook sociale media en gaming komen aan bod. Moeilijke vragen waarop de antwoorden makkelijk te vinden zijn, in de vorm van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app die werkt.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57