E-health platform voor huisartsen

liv logo
Opdracht

Een progressive web app waarmee je thuis kan werken aan je herstel.

Diensten
progressive web app

Ontwikkeling van Liv

LIV is een progressive web app ontwikkeld voor Coachjezelf. Een platform met als doel om mensen positief in hun kracht te zetten terwijl zij ondersteuning op afstand krijgen van zorgverleners. Het platform bevat oefeningen en tools uit de positieve psychologie die ingezet kunnen worden door de Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (POH-GGZ) en de huisarts, als aanvulling op face-to-face contacten met cliënten. Door een toename in het aantal cliënten bij de huisarts en POH zorgt LIV ervoor dat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden aan klachten en herstel.

Cliënt van nu

LIV is ontworpen voor de cliënt van nu. Geen langdradige teksten en statische oefeningen maar werken aan jezelf in een overzichtelijk en strak vormgegeven applicatie met oefeningen en online tools van experts uit het werkveld. Oefeningen waarmee de cliënt na een bezoek aan de huisartsenpraktijk verder kan gaan en zo communicatie naar een hoger level tilt.

Meer applicaties

Liv is een Progressive Web App. Oftewel een webapplicatie die de mogelijkheid geeft tot meer interactie. Net als Liv zijn ook de door Coolminds ontwikkelde applicaties Sterk en Sûn gericht op de verbetering van gezondheid door inzet van E-Health.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!