E-health platform voor huisartsen

liv logo
Opdracht

Een progressive web app waarmee je thuis kan werken aan je herstel.

Diensten
progressive web app

Ontwikkeling van Liv

LIV is een progressive web app ontwikkeld voor Coachjezelf. Een platform met als doel om mensen positief in hun kracht te zetten terwijl zij ondersteuning op afstand krijgen van zorgverleners. Het platform bevat oefeningen en tools uit de positieve psychologie die ingezet kunnen worden door de Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (POH-GGZ) en de huisarts, als aanvulling op face-to-face contacten met cliënten. Door een toename in het aantal cliënten bij de huisarts en POH zorgt LIV ervoor dat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden aan klachten en herstel.

Cliënt van nu

LIV is ontworpen voor de cliënt van nu. Geen langdradige teksten en statische oefeningen maar werken aan jezelf in een overzichtelijk en strak vormgegeven applicatie met oefeningen en online tools van experts uit het werkveld. Oefeningen waarmee de cliënt na een bezoek aan de huisartsenpraktijk verder kan gaan en zo communicatie naar een hoger level tilt.

Meer applicaties

Liv is een Progressive Web App. Oftewel een webapplicatie die de mogelijkheid geeft tot meer interactie. Net als Liv zijn ook de door Coolminds ontwikkelde applicaties Sterk en Sûn gericht op de verbetering van gezondheid door inzet van E-Health.

Doorontwikkeling

Na het opleveren van een eerste versie van de applicatie stopt de ontwikkeling en het meedenken vanuit Coolminds niet. Dagelijks werkt een ontwikkelteam aan Liv. Om aan de behoeften van de eindgebruikers te kunnen voldoen wordt zowel de beheeromgeving voor de zorgverlener als de omgeving voor de cliënten up-to-date gehouden en verder uitgebouwd. Door de coronacrisis is er nu bijvoorbeeld de mogelijkheid tot videobellen (Liv Talk) en bestandsopslag gerealiseerd. 

Zelfmanagement

Een andere doorontwikkeling is Liv Zelfmanagement. Door een reeks aan nieuwe functionaliteiten is het nu mogelijk om aan de slag te gaan met Liv zonder directe tussenkomst van een huisarts of praktijkondersteuner. Hierdoor wordt Liv ook laagdrempelig beschikbaar. Mocht de cliënt na enige tijd toch behoefte hebben aan een maatwerk behandeltraject? Dan is het een kwestie van contact opnemen en de praktijk koppelt de behandelaar aan de cliënt. Deze richt Liv speciaal zo in dat de cliënt aan de slag kan om te werken aan zijn of haar herstel.

Ben je ook opzoek naar een ontwikkelpartner voor de lange termijn?

Wil je meer weten over jouw E-health vraagstuk? Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57