Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Opdracht

Thuis werken aan herstel

Diensten

Progressive Web App

Ontwikkeling van Liv

LIV is een PWA ontwikkeld voor Coachjezelf. Een platform met als doel om mensen positief in hun kracht te zetten terwijl zij ondersteuning op afstand krijgen van zorgverleners. Het platform bevat oefeningen en tools uit de positieve psychologie die ingezet kunnen worden door de Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (POH-GGZ) en de huisarts, als aanvulling op face-to-face contacten met cliënten. Door een toename in het aantal cliënten bij de huisarts en POH zorgt LIV ervoor dat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden aan klachten en herstel. 

Cliënt van nu

LIV is ontworpen voor de cliënt van nu. Geen langdradige teksten en statische oefeningen maar werken aan jezelf in een overzichtelijk en strak vormgegeven applicatie met oefeningen en online tools van experts uit het werkveld. Oefeningen waarmee de cliënt na een bezoek aan de huisartsenpraktijk verder kan gaan en zo communicatie naar een hoger level tilt. 

Overal grip op je eigen herstel

Meer applicaties

Liv is een Progressive Web App. Oftewel een webapplicatie die de mogelijkheid geeft tot meer interactie. Net als Liv zijn ook de door Coolminds ontwikkelde applicaties Sterk en Sûn gericht op de verbetering van gezondheid door inzet van E-Health. Weten wat E-Health kan betekenen voor uw organisatie?

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!