Veilig en comfortabel thuis wonen! Uw huis is uw thuis.

Opdracht

Het ontwikkelen van een nieuw responsive design voor de website met een geoptimaliseerde huistest.

Diensten
maatwerk website - webapplicatie

GeneratieThuis biedt praktische instrumenten voor krachtige ouderen op het gebied van wonen en technologie. Er wordt een creatieve invulling gegeven aan het beleid ter ondersteuning van het langer zelfstandig wonen. Hiertoe biedt GeneratieThuis meerdere oplossingen aan haar doelgroep, een van deze oplossingen is Mijn Huis Op Maat. Coolminds ontwikkelde een nieuw design en een geoptimaliseerde huistest. 

Mijn Huis Op Maat

“Veilig en comfortabel thuis wonen! Uw huis is uw thuis. Hier wilt u graag veilig en comfortabel wonen. Mijn Huis Op Maat laat u tal van mogelijkheden zien!”. De website kent een heel specifiek doel en is ingericht op meerdere doelgroepen. De website biedt veel praktische informatie en tips voor zowel bewoners, vrijwilligers en professionals. Daarnaast is er een ruim overzicht van handige producten die het doel, langer veilig en comfortabel thuis wonen, ondersteunen. 

De huistest

Een primair onderdeel van de maatwerk website is de Huistest. De huistest kan online ingevuld worden, maar wordt daarnaast gebruikt door vrijwilligers tijdens een huisbezoek. Op basis van een aantal specifieke kenmerken, zoals het type woning en de ruimtes, wordt de vragenlijst samengesteld. Het invullen van de test resulteert in een adviesrapport met specifieke verbeterpunten voor de woning en praktische oplossingen per verbeterpunt. Dit advies wordt online gepresenteerd, kan via e-mail ontvangen worden en via de aangesloten organisaties per post.

“Met het Peanuts content management systeem is de website echt heel eenvoudig door ons zelf aan te passen. Alles wat je niet hoeft en wilt zien, zie je ook echt niet. Dat is voor niet-techneuten een verademing.”

Vind je deze case interessant? 

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57