Prezensquest - GGZ inGeest

Opdracht

Een PWA om hulp te vragen met een gekoppelde beheeromgeving waarin aanvragen worden verwerkt en de voortgang wordt bijgehouden. 

Diensten
webapplicaties

GGZ inGeest is een specialistische ggz-instelling met locaties in de regio Amsterdam, Zuid Kennemerland, Meerlanden en Amstelland. Prezens is onderdeel van GGZ inGeest en biedt hulp aan mensen met psychische problemen. In 2010 lanceerde Prezens de door Coolminds ontwikkelde applicatie Prezensquest. Eind 2020 was deze applicatie dusdanig verouderd dat er besloten is om een nieuwe versie van Prezensquest te ontwikkelen. “Bouw Prezensquest zo na dat al het goede behouden blijft, maar dat wel wordt voldaan aan de modernste standaarden op het vlak van security, techniek, en gebruiksvriendelijkheid.”

Vragenlijst

De meertalige vragenlijst biedt mensen met psychische problemen de mogelijkheid om advies of hulp te krijgen bij zijn of haar klachten. Op basis van de antwoorden wordt een advies gegenereerd dat de medewerker vervolgens aanpast en aanvult. Uit dit advies komt vaak een (digitaal) vervolggesprek dat kan worden ingepland op basis van de beschikbaarheid per locatie in de agenda.

Beheeromgeving

Voor de medewerkers die de vragenlijsten behandelen is er een beheeromgeving ontwikkeld. In verschillende sessies zijn eerdere processen kritisch onder de loep genomen om deze vervolgens te verbeteren. Kernprocessen zijn opnieuw vormgegeven waarbij snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid de uitgangspunten waren. 

Kernfunctionaliteiten van Prezensquest

  • Extra beveiligde beheeromgeving met onder andere twee factor authenticatie.
  • To-Do met traceerbare status van cliënten.
  • Automatisch advies o.b.v. een formule.
  • Agendafunctionaliteit voor het plannen van afspraken. 
  • Uitgebreide geanonimiseerde statistieken per regio en wijk.

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57