Het lokale CRM vervangen door een online applicatie voor het WTC Expo

Opdracht

Offline werkzaamheden omzetten in een online werkomgevingen.

Diensten
laravel
webapplicatie

Het WTC Expo evenementencomplex is opgericht in 1963 met één overdekte expositiehal voor de veemarkt van Leeuwarden. Inmiddels is het complex met meer dan 40.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte uitgegroeid tot het grootste evenementencomplex van noord Nederland. WTC Expo is dé toplocatie voor spraakmakende (internationale) beurzen, congressen en evenementen. 

Van offline naar online 

Voor de organisatie van de evenementen gebruikte WTC EXPO een offline applicatie en database. Naarmate WTC EXPO verder groeide en de behoefte aan online dienstverlening toenam, bleek de systematiek te beperkt. Verandering was noodzakelijk.  

De oplossing 

WTC nam contact op met Coolminds om het lokale CRM te vervangen voor een webapplicatie met een moderne webinterface, met behoud van de huidige database. Na de uitgebreide business analyse, waarin we in kennisteams alle businessprocessen doorspreken en optimaliseren, zijn we gestart met de bouw van deze Laravel applicatie. 

Het resultaat 

Het resultaat is een online CRM en klantportaal, met API-koppelingen naar het Eventix ticketsysteem, waarmee bezoekers en deelnemers realtime toegangskaarten kunnen aanvragen en ontvangen, en een koppeling naar Exact zodat facturatie en administratie gelijk goed verwerkt worden. Door de veel grotere efficiency van automatische afhandeling bespaart WTC daarnaast aanzienlijk op de kosten van administratie, en is de foutkans enorm afgenomen.  

Wat zijn jouw online ambities? 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! 

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57