Coolminds wint de publieksstem bij de Leeuwarder ondernemersprijs De HET 2022. 

Trots zijn we op ons bedrijf, en dat laten we graag zien. Op 2 februari ontvingen we het bericht dat we genomineerd zijn als deelnemer voor de Leeuwarder ondernemersprijs De HET. Deze organisatie heeft als belangrijkste doelstelling om innovatieve ondernemers uit te lichten.  

De bedrijven worden beoordeeld op het gebied van Innovatie, Marketing, Financiën en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De eerste stap is een bedrijfsbezoek door YnBusiness. Op basis van hun rapport, worden door de jury drie finalisten gekozen.

Op dinsdag 15 maart zijn de finalisten bekend gemaakt door wethouder Abel Reitsma. Met gepaste trots hebben we kennisgenomen van onze plek in de finale. Samen met Acquaint en Globally Cool maken we nu kans om uitgeroepen te worden tot winnaar. Drie weken later bezoekt de jury de finalisten van de prijs. Bij het jurybezoek hebben we enkele van onze klanten aan het woord gelaten om te laten zien hoe wij te werk gaan en wat wij nou eigenlijk doen. Procesoptimalisatie aantrekkelijk maken. 

Als onderdeel van de puntenverdeling voor de uitslag biedt De Het een publieksstem. De publiekstem wordt georganiseerd door middel van een online stemming. Deze manier van stemmen maakt direct zichtbaar hoe het ons en de andere twee bedrijven vergaat. Er wordt deze weken druk gestemd en we zijn dan ook daadwerkelijk in een nek-aan-nek race verwikkeld geraakt. Dit zorgt voor veel energie in het team, en De Het leeft echt binnen ons bedrijf. 

Uiteindelijk winnen we de publieksstem, en worden we in de media zelfs de publiekslieveling genoemd. Dat is ook niet gek, want van de ruim 3700 getelde stemmen hebben we er zelfs 45% van binnen weten te halen. Op de dag na de uitslag wordt de winnaar gepresenteerd van de ondernemersprijs. De jury roept Acquaint uit als winnaar. Wij zijn trots op onze deelname en feliciteren natuurlijk ook Acquaint met hun mooie resultaat. Deze podiumplaats is een geweldige erkenning voor ons team en bevestigt de weg die we als bedrijf zijn ingeslagen. Met een sterke regionale focus. 

👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57