Website laten maken. Maatwerk of een template website?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe website, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Niet alleen het design is van groot belang maar ook de technische aspecten zijn iets waar je rekening mee moet houden. Wil je de hele site op maat gemaakt of heb jij aan een site met een aantal standaardaspecten ook wel genoeg? Bij Coolminds kun je kiezen voor een maatwerk of template website. Wat het verschil is? Je leest het in dit artikel.

Het verschil tussen een maatwerk en template website 

De naam zegt het eigenlijk al. Een maatwerk website heeft alles precies zo ingericht zoals jij dat wil en bij een template website zijn veel functionaliteiten al vastgesteld en voor je ontworpen. Als jij niet teveel bijzondere aspecten op je website wilt, dan is een template website vaak voldoende. Wanneer je kiest voor een maatwerk website, wordt alles samen met de websitebouwer uitgedacht en kan jij je website precies zo inrichten zoals je het in gedachten had. Hier gaat vaak meer tijd overheen en de kosten zijn een stuk hoger. 

Maak kennis met template website van Coolminds

Wanneer je bij Coolminds kiest voor een template website, hoef je niet bang te zijn dat jouw website op die van iemand anders lijkt. Er zijn namelijk ontzettend veel componenten aan te passen en te veranderen aan onze template websites. Zo kan je zelfs heel makkelijk een blog- of vacaturepagina toevoegen als extra component.

De website is gebaseerd op een drietal verschillende templates met daarin een ruime set aan componenten. De kleurstellingen, indelingen en het logo worden aangepast op de huisstijl van je organisatie. De content voer je eenvoudig in via ons CMS. Wij hebben een gebruiksvriendelijk CMS die voor iedereen te begrijpen is.

Centreer je kracht
MSB Cureo
Tijhaar
Medisch Maatschap Drachten
Personal Slim
Brands

Voordelen van een template website

 • Professioneel online visitekaartje
 • Je website is snel in de lucht
 • Snelle laadtijd
 • SEO-optimalisatie
 • Eenvoudig te beheren via het CMS Peanuts
 • Simpel zelf aan te passen
 • Makkelijk uit te breiden met maatwerkcomponenten

Benieuwd naar een voorbeeld van een Coolminds template website? Bekijk hier onze demopagina.

Maatwerk websites bij Coolminds

Bij Coolminds zijn we gek op maatwerk – en alles wat daarbij komt kijken. Je kan dus wel raden, dat wij ontzettend fan zijn van maatwerk websites. Wanneer je bij ons komt met een idee, kijken we samen naar de beste mogelijkheden voor jou en je organisatie. We verdiepen ons in jouw bedrijfsprocessen, zodat alle details van je online dienstverlening helder zijn. We bundelen onze expertise met de jouwe en samen maken we een plan. We zullen onze nieuwste tools en technieken inzetten voor jouw perfecte maatwerk website.  

maatwerk website

De voordelen van een maatwerk website

 • Uniek ontwerp
 • Geoptimaliseerd voor het behalen van je doelen
 • Eenvoudig te beheren via het CMS Peanuts
 • Snelle laadtijd
 • SEO-optimalisatie
 • Alles is mogelijk met een maatwerkwebsite

Samen behalen we jouw doelen

Wat je doel of toekomstvisie ook is, wij helpen je er graag bij. Samen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor de dag van morgen. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of wil je eens vrijblijvend brainstormen? Wij staan voor je klaar. 

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57