Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Managed hosting

Je hebt een online product ontwikkeld zoals bijvoorbeeld een website of applicatie met een mooi en functioneel design, maar hier houdt het nog niet op. Na de oplevering is er nog werk aan de winkel. Jouw website of applicatie moet natuurlijk altijd veilig online staan. Webhosting is nodig om jouw website beschikbaar te maken via het internet. Wij bieden oplossingen op het gebied van hosting, data diensten, connectiviteit en opslagruimte, in de vorm van Managed Hosting. 

  • Goede snelheid
  • Dagelijkse back-up
  • Goedkope domeinregistratie

Verzekering van jouw website

Het internet is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de veiligheid, voortgang en het beheer van jouw website continu in de gaten te houden. Door gebruik te maken van Managed Hosting kunnen wij deze taken uit jouw handen nemen. Wij zien er persoonlijk op toe dat jouw website functioneert naar wens. Je bent altijd verzekerd van een zorgeloze en optimale beschikbaarheid van jouw informatie op internet. Wij nemen jouw zorg als het gaat om webhosting uit handen zodat jij je kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Veilig en betrouwbaar

Wij beschikken over een team ervaren specialisten die snel te hulp schieten. Als een storing plaatsvindt is onze helpdesk 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor ondersteuning. Met onze service worden mankementen altijd snel verholpen. Door Managed Hosting toe te passen is je webapplicatie- of site altijd toegankelijk en door dagelijkse back-ups is jouw content altijd veilig.

Geïnteresseerd in managed Hosting?

Wil jij constant verzekert zijn dat jouw website veilig online staat? Door Managed Hosting toe te passen staat jouw website, webwinkel of bedrijfsapplicatie altijd online. Wij vertellen jou graag over de mogelijkheden van Managed Hosting. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder. 

Altijd en overal online?

Pelle staat voor je klaar! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.