Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Coolminds als strategisch ontwikkelaar

Wij zijn van mening dat goede software niet kan bestaan zonder een strategische basis. Coolminds is het type softwarebedrijf dat samen met jou gaat kijken naar wat je nodig hebt en wat de wensen zijn van jou en je personeel. Onze software past zich aan aan het bedrijfsproces, en niet andersom. Geen ingewikkelde modules die je toch niet gaat gebruiken. Geen overbodige functionaliteiten waar je niet aan hebt. Ons einddoel is duidelijk: Coolminds zorgt voor een efficiënter bedrijfsproces door de inzet van maatwerk software.

De mix van een strategische oplossing en software ontwikkeling maakt ons best wel uniek. Door jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling durven wij te zeggen dat we verstand van zaken hebben. En trots zijn wij op de webapplicaties en progressive web apps die wij hebben gemaakt voor onder andere Vodafone Ziggo, Sandd en Fier.

Waarom je kiest voor maatwerk software

Een standaard software oplossing voldoet vaak niet aan de wensen van een organisatie. Daarom ontwikkelen wij uitsluitend maatwerk. Hierdoor worden bedrijfsprocessen volledig geautomatiseerd. Kant-en-klare oplossingen kunnen hier niet aan voldoen. Met software op maat worden deze processen efficiënt ingericht. Dat scheelt veel tijd en dus ook geld.

Meer weten?

Hebben we je kunnen overtuigen? Kies Coolminds als je softwarebedrijf. Neem je eens vrijblijvend contact met ons op? Dan gaan we graag eens met je in gesprek. Ons team van developers staan te popelen om voor je aan slag te gaan. We maken een hele gave oplossing die past bij jou en je bedrijf.

Maatwerk software laten maken?

Rogier gaat graag met je om tafel om samen met jou de mogelijkheden te bespreken van een passende software oplossing.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.