Verzekeren.com

Opdracht

In samenwerking met Heemzaethe het nieuwe online label verzekeren.com lanceren.

Diensten
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsvideo
Online marketing
Maatwerk website - webapplicatie

Heemzaethe is een onafhankelijke intermediair en werkt samen met bijna alle Nederlandse verzekeraars. Met een team van enthousiaste, gespecialiseerde verzekeringsadviseurs zijn zij uw aanspreekpunt voor al uw particuliere verzekeringen. 

Heemzaethe en Coolminds lanceren gezamenlijk het online label verzekeren.com. De kracht van online vergelijken en afsluiten gecombineerd met de persoonlijke service van gespecialiseerde adviseurs. 

Verzekeren.com

Verzekeren.com richt zich op premium allrisk autoverzekeringen in het hogere segment. Naast de mogelijkheid om online autoverzekeringen te vergelijken en af te sluiten, bieden we ook maatwerk offertes die door het team van specialisten worden opgesteld. Daarnaast biedt deze maatwerk website een schat aan relevante content.

Persoonlijke contact is een belangrijk onderdeel van de propositie. Zo vindt er een jaarlijkse polischeck plaats en zijn we bereikbaar via telefoon, e-mail en de geïntegreerde chat omgeving. Een belangrijk verschil met andere vergelijkingssites is dat alle communicatie tijdens en na het afsluiten van de autoverzekering plaatsvindt met de adviseurs van Heemzaethe.

Het gehele proces van vergelijken tot afsluiten vindt online plaats op verzekeren.com. Hiervoor wordt gekoppeld met meerdere API’s van toonaangevende maatschappijen. 

Coolminds ontwikkelde de website (inclusief de fotografie en de bedrijfsvideo) en verzorgt de online marketing. 

Wat zijn jouw online ambities?

Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
👋 Hallo, heb je een vraag?

Of wil je gewoon graag meer informatie? Je kunt gemakkelijk onze collega Rogier een whatsappje sturen.

06 533 641 57