Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Zoekmachine optimalisatie

Hulp nodig bij SEO?

hoger in zoekmachines?

Je website ziet er goed uit, maar de bezoekersaantallen vallen erg tegen. Op de eerste pagina in Google staan alle concurrenten, maar jouw website staat hier niet tussen. Het is de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen. Wil je ook hoger in Google en dus je SEO uitbesteden? Coolminds helpt je direct verder!

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

SEO UITBESTEDEN?

Het SEO traject van Coolminds begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Het is immers zonde om helemaal opnieuw te moeten beginnen, als er pagina’s zijn die wel degelijk goed scoren. Vervolgens gaan we op zoek naar kansen om nieuwe of bestaande pagina’s te verbeteren voor zoekmachines als Google en Bing.

Bij Coolminds geven wij de voorkeur aan een samenwerking voor de lange termijn, omdat wij je helpen met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Of dat nu direct is of in toekomst. Ben je op zoek naar een partij die je een (eenmalig) SEO advies geeft? Of misschien in de vorm van een SEO training? Ook dan staan we graag voor je klaar!

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

  • Meer relevante bezoekers
  • Betere naamsbekendheid
  • Goed vindbaar op alle apparaten
online marketing friesland
Coolminds zorgt voor meer bezoekers naar je website

Meten, analyseren en optimaliseren van campagnes
Voor Coolminds is SEO meer dan alleen een hoge positie in de zoekmachine. Zodra we de pagina’s hebben geoptimaliseerd, gaan we aan de slag om te zorgen dat ze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen en daar ook blijven. Dit doen wij door deze pagina’s blijvend te analyseren en optimaliseren. Wij zorgen dat je pagina’s goed vindbaar blijven en gaan daarnaast altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Conversie optimalisatie?
Om echt rendement te behalen uit je nieuwe bezoekers, is een goede ranking in zoekmachines nog niet voldoende. De bezoekersaantallen zijn gestegen, maar je wilt er ook wat voor terug. Wij zorgen er, samen met jou voor, dat deze bezoekers nieuwe klanten worden. Dit doen wij door het toepassen van conversie optimalisatie op je website. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor meer relevante bezoekers door SEO optimalisatie, maar vergroten wij ook de kans tot interactie met (nieuwe) bezoekers.

SEO uitbesteden?
Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag hoe wij je verder helpen aan een betere, online vindbaarheid. 


  • seo
  • zoekmachine
  • optimalisatie
  • vindbaarheid
Jan Dirk Bijker

hoger in zoekmachines?

JAN DIRK vertelt je alles over zoekmachine optimalisatie!

Vraag nu de gratis quickscan aan en ontdek hoe jouw website beter scoort!

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.