Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website ziet er goed uit, maar de bezoekersaantallen vallen erg tegen. Op de eerste pagina in Google staan alle concurrenten, maar jouw website staat hier niet tussen. Het is de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen. Wil je ook hoger in Google en dus je zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Hogere rankings in zoekmachines
  • Naamsbekendheid verbeteren
  • Goed vindbaar op alle apparaten

Meten, analyseren,  optimaliseren, evalueren

Allereerst gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de huidige situatie. Het wordt duidelijk op welke pagina's de site goed rankt en op waar verbetering mogelijk is. Vervolgens gaan we op zoek naar kansen om nieuwe of bestaande pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines als Google of Bing. Zodra we dit hebben gedaan is het tijd om ervoor te zorgen dat ze zo hoog mogelijk in de in de zoekresultaten blijven staan. Om dit mogelijk te maken blijven wij de pagina’s analyseren en optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s goed vindbaar blijven en gaan daarnaast ook op zoek naar nieuwe kansen.

Samen werken om beter gevonden te worden

We willen graag periodiek met je om tafel. Op deze manier houden we elkaar scherp. Ons voorstel is om elke twee maanden gezamenlijk om tafel te gaan. We bespreken dan de voortgang (en eventuele vervolgacties). Dat is onze werkwijze. Daarom werken we ook alleen met klanten samen voor de lange termijn. Die ook in deze vorm van samenwerking geloven.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Wil je graag beter gevonden worden en je zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je hoe wij je gaat helpen aan een betere online vindbaarheid.

Online beter gevonden worden?

Jan Dirk vertelt je alles over zoekmachine optimalisatie! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.