Spring naar navigatie Spring naar inhoud
SEO campagnes

Je website ziet er goed uit, maar de bezoekersaantallen vallen erg tegen. Op de eerste pagina in Google staan alle concurrenten, maar jouw website staat hier niet tussen. Het is de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen. Wil je ook hoger in Google en dus je SEO uitbesteden? Coolminds helpt je direct verder!

  • Meer relevante bezoekers
  • Betere naamsbekendheid
  • Goed vindbaar op alle apparaten

Meten, analyseren en optimaliseren van campagnes

De eerste stap is het in kaart brengen van de huidige situatie. Wij analyseren welke onderdelen van de website al goed scoren en waar verbetering mogelijk is. Vervolgens gaan we op zoek naar kansen om nieuwe of bestaande pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines als Google of Bing. Zodra we dit hebben gedaan is het tijd om ervoor te zorgen dat ze zo hoog mogelijk in de in de zoekresultaten blijven staan. Om dit mogelijk te maken blijven wij de pagina’s analyseren en optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s goed vindbaar blijven en gaan daarnaast ook op zoek naar nieuwe kansen.

Samenwerken 

Wij geven de voorkeur aan een samenwerking voor de lange termijn. Bij deze samenwerking hoort ook periodiek onderhoud zodat jouw organisatie op goede posities blijft staan. Ben je op zoek naar een partij die je een (eenmalig) SEO advies geeft? Of misschien in de vorm van een SEO training? Ook dan staan we graag voor je klaar!

SEO Scan

Wil je inzicht krijgen in de positie van jouw website? Wij doen graag een SEO scan voor jouw organisatie. Na deze scan kijken wij naar de positie van jouw website en hoe wij jou hier het beste verder mee helpen.

SEO uitbesteden?

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Neem vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag hoe wij je verder helpen aan een betere, online vindbaarheid. 

Hoger in de zoekmachines? 

Jan Dirk vertelt je alles over zoekmachine optimalisatie! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.