Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Maatwerk-software laten maken

Je krabt je regelmatig achter je oren als je kijkt naar de effectiviteit van je huidige bedrijfsproces. Je ziet dat er veel tijd en geld verloren gaat. Gegevens worden dubbel ingevoerd, applicaties sluiten niet op elkaar aan, onnodige functionaliteiten zijn je een doorn in het oog… Software op maat: dat is wat je wilt.

Bij Coolminds halen we graag de handen uit je haar. Door het ontwikkelen van slimme maatwerk-software, waarmee ook jouw organisatie geld én tijd bespaart. Veel klanten gingen je al voor in het laten maken van software op maat. Check bijvoorbeeld de case van Sandd.

De voordelen van maatwerk-software

  • Hoger bedrijfsresultaat door procesautomatisering/-verbetering
  • Efficiënter werkproces
  • Besparing van tijd én geld
  • Online en offline toegankelijk
  • Alleen de functionaliteiten die je nodig hebt
  • Korte terugverdientijd
  • Flexibiliteit
  • Gebruiksgemak

Hier wil ik meer van weten

Geen vraagstuk te gek

Oplossingen voor financieel of projectmanagement, administratieve applicaties, bestelstraten, dashboards met verkoopcijfers of complexe offertetools: als het gaat om software op maat, is geen vraagstuk ons te gek. In effectieve kennissessies komen we samen tot een ijzersterk concept. Of het nu gaat om het ontwikkelen van webapplicaties, een progressive web app of e-health-toepassingen: wij zorgen voor maatwerk-software waarmee je direct rendement behaalt.

De perfecte match

Voor het laten maken van software is Coolminds jou softwarebedrijf. Wij bouwen uitsluitend applicaties op maat, voor elke specifieke klant. En het mooie daarvan is: onze software past zich aan aan het bedrijfsproces, en niet andersom. Zo bieden onze oplossingen exact waar je bedrijf of organisatie om vraagt.

Never stop exploring

We hebben inmiddels twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Daardoor weten we precies wat werkt en wat niet. We breiden onze kennis elke dag verder uit en ontwikkelen onze applicaties voortdurend door. We never stop exploring.

sandd
Maatwerk-software voor Sandd

Sandd

Samen met Sandd werken aan gemak en innovatie door het overzicht van nieuw talent op 1 centrale plaats.

Bekijk deze case

Meer

VRAAG EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK AAN!

Maatwerk software laten maken? Rogier vertelt je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw organisatie of bedrijf.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.