Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Maatwerk webapplicaties

Een maatwerk webapplicatie laten maken? Omdat je het gevoel hebt dat je huidige bedrijfsproces een stuk sneller, efficiënter en overzichtelijker kan? Of ben je op zoek naar een goede webbased oplossing waar niet alleen je bedrijf en je medewerkers, maar ook je klanten direct de vruchten van plukken?

Met welk vraagstuk je ook zit: bij Coolminds halen we alles uit de kast om jouw specifieke proces met een slimme webapplicatie op maat te versnellen en te verbeteren. Dat deden we bijvoorbeeld al voor klanten als VodafoneZiggo, Fier en Sandd. Wat een webapplicatie op maat jou brengt? In elk geval meer tijd, minder kosten en flink wat minder stress.

De voordelen van een webapplicatie

  • Efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker bedrijfsproces
  • Hogere kwaliteit van gegevens en rapportages
  • Besparing van tijd én geld
  • Korte terugverdientijd

Hier wil ik meer van weten

Webapplicatie op maat laten maken?

Alleen het beste resultaat is voor ons goed genoeg. En dus bieden we maatwerk en maatwerk alleen. Voor elke klant, voor elk specifiek proces. Uitdagingen. Daar houden we van.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke bestelstraten, complexe offertetools, dashboards met verkoopcijfers of e-health-toepassingen in de zorg: wij zorgen voor een unieke online applicatie waarmee je direct rendement behaalt.

Easy does it

Bij Coolminds maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Met het Peanuts CMS zijn al onze webbased applicaties naast technisch geavanceerd ook nog eens supervriendelijk in gebruik. Omdat we Peanuts zelf hebben ontwikkeld, weten we precies wat het systeem aan mogelijkheden biedt. Zo hebben we de optimale vrijheid bij het ontwikkelen van onze maatwerk software.

We willen alles van je weten

We vragen je het hemd van het lijf. De oren van je hoofd. Want gaan voor optimaal resultaat betekent ook inzoomen op het kleinste detail. Na een uitgebreide inventarisatie bespreken we welke oplossing het best bij jouw vraagstuk past. Dat kan een webapplicatie zijn, maar wellicht sluit een progressive web app nog beter aan bij je specifieke vraag.

Never stop exploring

We hebben inmiddels twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van online applicaties. Daardoor weten we precies wat werkt en wat niet. We breiden onze kennis elke dag verder uit en ontwikkelen onze applicaties voortdurend door. We never stop exploring.

sandd
Webapplicatie voor Sandd

Sandd

Samen met Sandd werken aan gemak en innovatie door het overzicht van nieuw talent op 1 centrale plaats.

Bekijk deze case

VRAAG EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK AAN!

Een maatwerk webapplicatie laten maken? Rogier vertelt je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw organisatie of bedrijf.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.