Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Webapplicaties

Geïnteresseerd in een passende applicatie voor jouw organisatie? Wij zijn voor veel tevreden klanten een partner voor applicatieontwikkeling- en beheer. Wij willen een innovatieve partner zijn die meedenkt en kwalitatief hoogwaardige web- en responsive applicaties ontwikkeld. Wij mogen onder andere VodafoneZiggo, Sandd en Youplus tot onze klanten rekenen.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel & effectief
  • Flexibel

WEBAPPLICATIE LATEN MAKEN?

Wij maken voor onze klanten onder andere bestelstraten, offertetools of complete dashboards met verkoopcijfers. Wij leveren de software en de kennis om het proces succesvol te laten verlopen. Als het nu gaat om CRM toepassingen of om het hele administratieve proces rondom grote P&O wervingscampagnes. 

Een nauwe samenwerking

Al deze applicaties ontwikkelen wij met maximale inzet. Alles gaat uiteraard in samenwerkingsverband, wij stemmen de applicatie compleet af op jouw eisen. Het resultaat voor jouw organisatie staat bij ons voorop.

Snelle, effectieve oplossingen

Wij zorgen ervoor dat je tijdens het project altijd inzicht hebt in de status en voortgang van de applicatie. Dit zien wij als een voorwaarde voor succes. Bij ons staat flexibiliteit en het bieden van snelle en effectieve oplossingen centraal. Niet dagen lang wachten op oplossingen, maar een efficiënte afhandeling. Samen kijken wij naar een passende aanpak voor jouw organisatie.

Vraag demo aan

het leven Makkelijker maken

Voor al onze webapplicaties geldt dat ze technisch geavanceerd zijn, maar ook vriendelijk in gebruik. Wij zijn van mening dat webapplicaties het leven makkelijker moeten maken. Dit lukt niet als je met ingewikkelde applicaties moet werken. 

Samen met jou ontwikkelen wij een webapplicatie dat bij de eindgebruiker past. Deze applicatie kan geheel ontwikkeld worden in ons eigen ontwikkelde CMS: Peanuts. Wij vertellen je graag meer over de exacte mogelijkheden.

Ben jij toe aan een webapplicatie?

Pelle vertelt je graag over de mogelijkheden! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.