Spring naar navigatie Spring naar inhoud

webapplicaties

Webapplicatie laten maken

TECHNISCH GEAVANCEERD, EENVOUDIG IN GEBRUIK

Voor veel tevreden klanten zijn wij een partner voor applicatieontwikkeling en -beheer. Een innovatieve partner die meedenkt en kwalitatief hoogwaardige web- en responsive applicaties op maat ontwikkeld. Wij mogen onder andere Ziggo, GGZ Drenthe, Sandd en Youplus tot onze klanten rekenen.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

webAPPLICATIE laten maken?

Voor deze klanten maken we o.a. bestelstraten, offertetools en complete dashboards met verkoopcijfers. Of het nu gaat om CRM toepassingen, of om het hele administratieve proces rondom grote P&O wervingscampagnes, wij leveren de software en hebben de kennis in huis om jouw campagne echt succesvol te laten zijn.

Ook in het ontwikkelen van een social intranet zijn wij bedreven. Al deze applicaties ontwikkelen we met maximale inzet. Het resultaat van jouw organisatie staat bij ons voorop.

Waarom webapplicatie-ontwikkeling?
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel & effectief
  • Flexibel


Snelle, effectieve oplossingen
Wij zorgen ervoor dat je tijdens het project altijd inzicht hebt in de status en de voortgang. Dat zien wij als een voorwaarde voor succes. Bij ons staat flexibiliteit en het bieden van snelle, effectieve oplossingen centraal. Niet dagen lang wachten op oplossingen, maar een efficiënte afhandeling.

Het leven makkelijker maken
Voor al onze webapplicaties geldt dat ze technisch geavanceerd zijn, maar eenvoudig in gebruik. Wij zijn van mening dat webapplicaties het leven makkelijker moeten maken. Met een maatwerk oplossing zorgen wij voor de ontwikkeling van een applicatie die het leven gemakkelijker maakt.

Magpie Tool

Intranet

Social intranet is voor ons niets nieuws. Tegenwoordig is het belangrijk dat het intranet meer gefocust is op de medewerkers en het uitwisselen van informatie op een snelle, effectieve en informele manier. Social intranet verbindt collega's van verschillende afdelingen met elkaar. Iedereen moet snel bij de juiste informatie kunnen komen. Wij zijn in staat een gebruiksvriendelijk, social intranet te ontwikkelen. Geheel op maat of op basis van ons CMS: Peanuts. Hiermee is erg veel mogelijk. Onze consultants vertellen graag wat de exacte mogelijkheden zijn. Koppelingen met huidige systemen zijn bijvoorbeeld geen probleem.

  • ontwikkeling
  • webapplicatie
  • bouw
Pelle Boekhorst

Flexibele webapplicatie?

PELLE vertelt je er alles over!

Wij hebben alle specialisten in huis om snel en effectief een webapplicatie te laten maken?

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.