Spring naar navigatie Spring naar inhoud
maatwerk software

Geïnteresseerd in een passende applicatie voor jouw vraagstuk? Wij gaan graag in gesprek hoe we slimme webapplicaties kunnen inzetten om jouw processen te verbeteren. Door onze jarenlange ervaring met webapplicaties zijn wij een innovatieve partij die meedenkt en gerichte maatwerkoplossingen ontwikkelt. Wij mogen onder andere VodafoneZiggo, Fier en Sandd tot onze klanten rekenen.

WAAROM EEN WEBAPPLICATIE?
  • Korte terugverdientijd
  • Technisch geavanceerd
  • Eenvoudig in gebruik

applicatie bouw

Voor diverse klanten ontwikkelen we onder andere bestelstraten, offertetools of complete dashboards met verkoopcijfers. Daarnaast hebben we een breed scala aan zorgapplicaties (gericht op e-health) in de afgelopen jaren ontwikkeld. Onze webapplicaties zijn gericht op eindgebruikers en/of interne gebruikers. De applicaties hebben altijd een duidelijk doel en positieve business case. 

EEN NAUWE SAMENWERKING

Gezamenlijk vormen we een projectteam. Bestaande uit specialisten uit beide organisaties. Door een nauwe samenwerking behalen we het optimale resultaat en dit geeft je continu inzicht in de voortgang van het project. We kijken samen naar een passende aanpak voor jouw organisatie gebaseerd op Agile.

het leven Makkelijker maken

Voor al onze webapplicaties geldt dat ze technisch geavanceerd zijn, maar ook vriendelijk in gebruik. Wij zijn van mening dat webapplicaties het leven een stuk makkelijker moeten maken. Om dit mogelijk te maken hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld: Peanuts. Dit geeft ons de optimale vrijheid bij het ontwikkelen van applicaties.

We gaan graag met je in gesprek over innovatieve ideeen die passen bij jouw organisatie of vraagstuk.

MEEDENKEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN JOUW WEBAPPLICATIE?

Rogier vertelt je graag meer.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.