Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Een online mediamix

Online is tegenwoordig de standaard. Potentiële klanten beginnen de klantenreis vaak online, daarom is een goed verzorgde website of applicatie van belang. Wij kunnen jou op online gebied verder helpen. Online productie is al jarenlang onze specialisatie. Of het nu draait om websites, applicaties, responsive design, CMS of hosting, wij werken samen met jou naar het beste resultaat.

Wij bieden een nauwe samenwerking gedurende het hele traject. Wij hechten veel waarde aan transparantie en duidelijke communicatie tijdens deze samenwerking. Met onze service ben jij verzekerd van het optimale resultaat voor jouw organisatie.

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.

Websites

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is het visitekaartje van jouw organisatie. Een goed functionerende website met een is daarom geen overbodige luxe, het is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse marketingmix. Wij helpen jou aan een passende website.

Meer over websites
WEBAPPLICATIES

De webapplicaties die wij ontwikkelen zijn technisch geavanceerd, maar zeer eenvoudig in gebruik. Wij ontwikkelen applicaties waarbij de eindgebruiker centraal staat. Wij zijn van mening dat applicaties het leven makkelijker moeten maken.

Meer over webapplicaties
webdesign

Is jouw huidige website of applicatie toe aan een re-design? Of wil je graag een geheel nieuw product laten ontwerpen? Wij zijn al jaren actief op het gebied van webdesign. Wij helpen jou aan een eigentijds design dat past bij de eindgebruiker.

Meer over webdesign
progressive web apps

Een geavanceerde website met de functionaliteiten van een app? Dat is wat Progressive Web Apps zo voordelig maakt. Het heeft alle voordelen van een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Wij vertellen jou graag over de mogelijkheden.

Meer over PWA's
peanuts cms

Coolminds heeft in eigen beheer een Content Management System (CMS) ontwikkeld: Peanuts. Dit CMS is zeer eenvoudig in gebruik, wij kunnen je binnen een korte tijd alle ins en outs vertellen. Peanuts maakt het mogelijk om op een gemakkelijke wijze snel content aan te passen of te plaatsen.

Meer over Peanuts
managed hosting

Wil jij dat jouw website, applicatie of webshop altijd veilig online staat? Managed Hosting zorgt ervoor dat jij hier niet naar om hoeft te kijken. Wij nemen jouw zorg als het gaat om webhosting uit handen zodat jij je kan focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Meer over managed hosting

benieuwd naar de online mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.