Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Online

Advies nodig?

Organisaties online betekenis geven

Online is tegenwoordig de standaard. Potentiƫle klanten bezoeken vaak eerst je website, voordat ze daadwerkelijk langskomen of tot aankoop overgaan.

Om trajecten goed te begeleiden is persoonlijk contact van belang. Wij hechten tijdens het hele traject veel waarde aan transparantie en duidelijke communicatie.
Of het nu draait om websites, applicaties, responsive design, concepting, CMS, of hosting, in overleg komen we tot het beste resultaat.

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

websites

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De potentiƫle klant begint zijn klantreis immers vaak online. Het is dus van belang om ook online succesvol te zijn. Door onze strategische aanpak kunnen wij dat realiseren.

Meer over websites

webapplicaties

De webapplicaties die wij ontwikkelen zijn technisch geavanceerd, maar heel eenvoudig in gebruik. Wij zijn van mening dat applicaties het leven makkelijker moeten maken.

Meer over webapplicaties

responsive design

Responsive design was een trend op het gebied van webdesign maar is tegenwoordig de standaard in het design- en ontwikkelproces bij Coolminds. Tijdens dit proces wordt rekening gehouden met alle resoluties en apparaten waarmee de website wordt bezocht.

Meer over responsive

Concepting

Een goede concept is de basis van (online) succes. Wij ontwikkelen concepten die aansluiten bij je organisatie en jouw doelgroep. Concepten die kort en krachtig zijn, maar voornamelijk doeltreffend.

Meer over concepting

PEANUTS CMS

Coolminds heeft in eigen beheer een CMS ontwikkeld: Peanuts. Ruim tien jaar geleden is de ontwikkeling van Peanuts gestart. Doordat wij Peanuts zelf hebben ontwikkeld zijn we in staat om snel maatwerk te leveren. Het CMS is heel eenvoudig in gebruik.

Meer over Peanuts

WEBHOSTING

Onze specialisten bieden de oplossing die jij zoekt op het gebied van hosting, data diensten, connectiviteit en opslagruimte.

Meer over webhosting

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.