Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Progressive web apps

Je wilt zo dicht mogelijk in de buurt zijn van je klanten en prospects. Ze optimaal kunnen bedienen én bereiken. Wanneer dan ook. Waar dan ook. Zonder de hoge kosten voor het ontwikkelen van een of meerdere native apps. Een progressive web app (PWA) laten maken is dan een superslimme zet. 

Onze ontwikkelaars denken graag met je mee om te komen tot een PWA die precies bij jouw organisatie en doelgroep past. Voor een groot aantal klanten hebben we inmiddels een PWA gerealiseerd. Voorbeeld? Bekijk de case van Liv.


De voordelen van een progressive web app

  • Geen download nodig: besparing van data en opslagruimte
  • Alle functionaliteiten van een native app, inclusief pushnotificaties
  • Optimale user experience: goed voor SEO en conversie
  • Werkt ook offline

Hier wil ik meer van weten

Download nu de gratis whitepaper:

E-mail verzonden

Dankjewel, je vindt de download in je inbox.

Wat is een progressive web app?

Een progressive web app is een geavanceerde website die eruitziet en functioneert als een native app, zonder dat je iets hoeft te downloaden. En dat is direct een van de grootste voordelen, want voor veel gebruikers blijkt het downloaden van een app vaak een grote drempel te zijn. 

Een PWA kan net als een native app pushnotificaties sturen en heeft toegang tot hardware zoals gps, camera en microfoon. Verder zorgt een PWA door zijn snelheid en gebruiksgemak voor een optimale user experience, wat meestal zorgt voor meer conversie. Zo werk je met een progressive web app op een slimme manier aan meer online succes.

Maatwerk, maatwerk, maatwerk

Bij Coolminds ontwikkelen we unieke oplossingen voor iedere klant. Maatwerk. Dat is en blijft onze missie. Ga je met ons in zee, dan werken we het hele project nauw met elkaar samen. We houden elkaar voortdurend scherp, zoeken continu naar de beste opties en schaven zo nodig zaken bij. Zo ontwikkelen we samen de applicatie die jouw organisatie het meeste brengt.

Never stop exploring

We hebben inmiddels ruime ervaring in het ontwikkelen van progressive web apps. Daardoor weten we precies wat werkt en wat niet. We breiden onze kennis elke dag verder uit en ontwikkelen onze applicaties voortdurend door. We never stop exploring.

Progressive web app voor Liv

LIV

Liv is een webapplicatie gericht op verbetering van mentale gesteldheid door opdrachten in samenwerking met POH-GGZ Bekijk case

Bekijk deze case

VRAAG EEN KOSTELOOS ADVIESGESPREK AAN!

Een progressive web app laten maken? Rogier vertelt je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw organisatie of bedrijf.

Bedankt voor je bericht