Spring naar navigatie Spring naar inhoud
één app voor alle devices

De opkomst van smartphones en tablets maakt het mogelijk om websites overal gemakkelijk te bezoeken. Door deze ontwikkeling kunnen mensen nu zeer eenvoudig gebruik maken van jouw website. Daarom is het wel noodzakelijk dat jouw website responsive is op ieder device. Bij Coolminds is dit inmiddels de standaard. Het kan nu ook een stapje verder gaan, door gebruik te maken van Progressive Web Apps (PWA’s).

  • Native app functionaliteiten
  • Uitgebreide SEO mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk

Een app zonder te downloaden 

Progressive Web Apps zijn geavanceerde websites die functioneren als app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Dit maakt het internetten via een telefoon of tablet een stuk gebruiksvriendelijker. 

Native app functionaliteiten

Je krijgt nu geen pop-ups meer met de vraag of je de app ook wilt downloaden, aangezien een PWA alle toepassingen van een app bevat. Een PWA kan push notificaties tonen met meldingen en heeft toegang tot hardware zoals GPS, camera en microfoon. 

Onze ontwikkelaars kunnen compleet naar jouw wens een op maat gemaakte PWA creëren. Daarnaast kunnen wij ook advies bieden en jou op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Waarom PWA’s gebruiken? 

Het gebruik van PWA’s brengt veel voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is dat je niks hoeft te downloaden, wat data en opslagruimte spaart. Voor veel gebruikers is dit vaak een grote drempel bij het installeren van een app. Doordat het sneller en vriendelijker is in gebruik zorgt het voor een betere user experience, dit levert over het algemeen meer conversie op. Het biedt bovendien ook uitgebreide SEO mogelijkheden. 

Onze marketingexperts kunnen jou hier verder mee helpen. Daarnaast zijn PWA’s gemiddeld lager in ontwikkelingskosten en onderhoud, wat tijd en geld bespaart. Kortom, het gebruik van Progressive Web Apps is zeer voordelig.

Vraag demo aan

Progressive web app laten maken?

Heb jij een goed idee, maar wil je niet de kosten die komen kijken bij de ontwikkeling van een Native app? Dan is een PWA een zeer geschikte oplossing. Wij hebben al meerdere start-ups voorzien van een passende PWA.

Wij kunnen voor jou een PWA ontwikkelen dat aansluit bij de wensen van jouw organisatie en de wensen van de doelgroep. Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkeling van een Progressive Web App? Onze ontwikkelaars denken graag met je mee. 

Download onze whitepaper over Progressive Web Apps

E-mail verzonden

Dankjewel, je vindt de download in je inbox.

Geïnteresseerd in het gebruik van Progressive Web Apps?

Pelle vertelt je graag meer! 

Bedankt voor je bericht

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!