Spring naar navigatie Spring naar inhoud

websites

advies over websites

CREATIEF webdesign IN VORM EN 
OPLOSSING

Bij de ontwikkeling van websites staat bij ons de uiteindelijke gebruiker, de websitebezoeker, centraal. Niet alleen mooie plaatjes, maar effectieve websites die hun doel behalen.

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De potentiële klant begint zijn klantenreis vaak online. Daarnaast vormen websites de basis van de online communicatie. Het is essentieel dat een website goed vindbaar is. Daarnaast zijn ook de functionaliteiten en de vormgeving van belang. Passen deze wel bij je organisatie en brengt de website wel het juiste gevoel over?

Kom langs voor een Frisse Blik!

Stuur een bericht

Een nieuwe website?

Responsive webdesign is bij het design- en ontwikkelproces van de websites inmiddels vanzelfsprekend. Wij maken websites die eenvoudig in beheer en gebruik zijn. Door ons CMS, Peanuts, te gebruiken is iedereen in staat de website te vullen met relevante content.

Door nieuwe, effectieve technieken toe te passen is niets onmogelijk. Ben jij ook klaar voor een doeltreffende website?

  • Geoptimaliseerd om doelen te behalen
  • Eenvoudig te beheren
  • Uitstekende support


Effectief webdesign
Effectief webdesign zorgt ervoor dat alle doelen worden behaald en dat het oog wordt geprikkeld. De technische ontwikkeling zorgt er voor dat alles achter de schermen optimaal functioneert. Tijdens de ontwikkeling wordt er al rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie en online marketing. Onze ontwikkelaars staan dan ook continu in contact met de SEO experts.

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Maatwerk is altijd standaard en de uiteindelijke bezoeker is daarbij leidend. De bezoeker moet zijn doel zo eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Onze consultants helpen je bij het vaststellen van de doelgroep en hun doelen. Wij hechten veel waarde aan transparantie en duidelijke communicatie tijdens het gehele traject.

Geoptimaliseerd om doelen te behalen
De website die wij voor je ontwikkelen levert écht een bijdrage aan jouw organisatie. De website is geoptimaliseerd om doelen te behalen. Denk aan het verbeteren van de sales, de service, of het versterken van het merk. Door onze SEO specialisten in te zetten voor jouw website wordt de klant maximaal getriggerd om de website te bezoeken en het doel te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een contactformulier of het overgaan tot aankoop.

Maatwerk websites, creatief in vorm en oplossing

Peanuts CMS
Een CMS (content management system) is een belangrijk onderdeel in het beheer van je website. Alle content kun je organiseren via het CMS. Coolminds heeft in eigen beheer een CMS ontwikkeld: Peanuts. Ruim tien jaar geleden is de ontwikkeling van Peanuts gestart. Gebruiksgemak staat hierbij voorop. Geen moeilijke editor met alleen maar tekst. Je ziet bij Peanuts meteen wat je doet en kunt eenvoudig componenten aan je pagina toevoegen. Hoe? Gewoon slepen, zoals je dat normaal gesproken ook doet op je computer. Hierdoor is iedereen in staat content op de website te plaatsen. Dit alles maakt ons CMS dus heel eenvoudig in gebruik.

Totaalpakket
Nazorg is bij ons één van de belangrijkste stappen in het proces. Na de ontwikkeling van de website ben je nog niet klaar. Door het gedrag van de websitebezoekers te blijven analyseren blijft de website geoptimaliseerd om de doelen te behalen. Daarnaast kan SEO en SEA ingezet worden om meer bezoekers op de website te krijgen, of om de bezoekers naar de juiste inhoud toe te leiden. Ook kunnen we effectieve campagnes voor je realiseren via Google Adwords. Ook hier staat één ding centraal: conversie!

  • responsive
  • website
  • ontwikkeling

ONLINE RESULTAAT BOEKEN?

pelle vertelt je er alles over!

Wij hebben alle specialisten in huis om je organisatie online te profileren.

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.