Spring naar navigatie Spring naar inhoud
VRAAG DEMO AAN

Virtual reality is een Nieuwe wereld vol mogelijkheden

Virtual Reality is niet langer virtueel. Het is al realiteit. De gesimuleerde werkelijkheid door 360 graden beelden gaat overduidelijk impact hebben op ons leven.

Het verandert de manier waarop we aankoopbeslissingen nemen en hoe we onze vakanties boeken, bijvoorbeeld. Maar het verandert en verbreedt ook de mogelijkheden in de zorg en de effectiviteit van leren.

Zou je ook een rondje bij ons in de achtbaan willen ervaren?

Stuur een bericht

Coolminds & VR

Coolminds is voorloper als het gaat om Virtual Reality en werkt al ruim drie jaar aan diverse toepassingen waarin de impact van Virtual Reality zichtbaar wordt.

Jan Dirk Bijker vertelt tijdens de “Expert Talk van Vodafone” wat Virtual Reality precies is en hoe het kan worden benut in de zorgsector.

Hart voor de zorg 

Coolminds heeft hart voor de zorg en werkt aan veel innovatieve toepassingen om Virtual Reality in te zetten in de zorg. Coolminds doet ook onderzoek, in samenwerking met diverse universiteiten en onderzoeksinstellingen, naar het effect van deze toepassingen. Op die manier werken we met Virtual Reality aan een verbeterde realiteit. Om dat kracht bij te zetten steken we altijd een deel van de omzet in nieuwe content voor zorg gerateerde VR-toepassingen.

meer weten over virtual reality?

DANIEL en Jan dirk vertellen je alles over vr!

Ze komen maar al te graag bij je langs met de VR-bril en nemen je mee op ontdekkingstocht.

Neem contact op

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.