Spring naar navigatie Spring naar inhoud
VR-classroom

De opkomst van Virtual Reality biedt veel nieuwe mogelijkheden. Voor trainingen, behandelingen, ontspanning en sfeerimpressies is VR bijvoorbeeld zeer toepasbaar. Door middel van simulaties in 360 graden kun je oog in oog staan met zeer realistische situaties.

In combinatie met interactieve elementen kun jij worden voorbereid op allerlei omstandigheden en je compleet wanen in een virtuele wereld. Het is nu ook mogelijk om deze wereld in groepsverband te beleven, door middel van ‘VR classroom’.

VR in groepsverband

VR-classroom is een unieke techniek waarbij meerdere mensen tegelijkertijd dezelfde virtuele ervaring kunnen opdoen. Door de brillen met elkaar in verbinding te brengen is het mogelijk om dezelfde VR-video te beleven. Dit maakt het gebruik van Virtual Reality tijdsefficiënt voor groepen. Interesse in een groepstraining? Of een gezamenlijke ontspanningssessie? VR-classroom zorgt ervoor dat iedereen zich op dezelfde virtuele plek kan begeven. De techniek is geschikt voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan colleges, groepstherapieën, demonstraties, ontspanning, entertainment en commerciële video’s. Ons team van VR-specialisten kan het voor je mogelijk maken.

Waarom VR-classroom?

Deze techniek biedt de mogelijkheid om VR naar de massa te brengen. Een groep mensen kan tegelijkertijd dezelfde ervaring opdoen. Dit maakt de experience makkelijk bespreekbaar en toegankelijk voor meerdere geïnteresseerden. Het is uitermate geschikt als entertainment op een evenement of congres, of in een serieuze setting als training of therapie. 

  • Geschikt voor groepen
  • Multifunctioneel

Totaalpakket

Wij bieden de techniek aan en geven jou alle nodige informatie. Wij kunnen jou een totaalpakket aan diensten verzorgen:

  • Content productie
  • App voor het aansturen van de VR belevingen
  • Installatie VR brillen
  • Verhuur VR brillen
  • Begeleiding tijdens het gehele proces

Geïnteresseerd in VR-classroom?

Wij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder!

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.