Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Conversie optimalisatie

Je bent goed vindbaar, je investeert in bijvoorbeeld Google Ads campagnes en/of SEO optimalisatie, maar de interactie met je doelgroep valt tegen. De bezoekersaantallen zijn gestegen, maar je wilt er ook je klanten van maken. Wil je hier verandering in brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Interactie met (nieuwe) bezoekers binnen je doelgroep
  • Hoger rendement

Nieuwe bezoekers, nieuwe klanten

Om rendement te behalen uit nieuwe bezoekers is alleen een goede ranking in de zoekmachines niet voldoende. Als het aantal relevante bezoekers toeneemt wil je ook dat ze uiteindelijk gaan converteren. Wij maken van jouw bezoekers, nieuwe klanten. Dit doen wij door conversie optimalisatie toe te passen op jouw website. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor meer relevante bezoekers door passende marketing campagnes, maar vergroten wij ook de kans tot interactie met (nieuwe) bezoekers.

Analyseren, optimaliseren en rapporteren

De eerste stap is het analyseren van de huidige situatie: wie zijn je bezoekers? Wat levert het je op? Waar haken bezoekers af? Aan de hand van onze analyse zien we waar verbetering mogelijk is. Door middel van verschillende tests krijgen we duidelijk hoe wij jouw website optimaliseren.

Testing, testing..

Wij voeren een breed scala aan tests door om erachter te komen hoe we de website of webshop optimaliseren voor een hoger rendement. Wil je twee versies van jouw website of app vergelijken? Door middel van A/B testing analyseren we welke variant van jouw website het beste conversie oplevert. Wil je zien waar de bezoeker op klikt of naar kijkt? Dan is click- of eye tracking uitermate geschikt. Er zijn voldoende testmogelijkheden en wij gaan op zoek naar de methode die het beste bij jouw website past.

Ben je benieuwd naar wat conversie optimalisatie betekent voor jouw website?

Neem contact met ons op en we kijken samen naar passende mogelijkheden.

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.