Spring naar navigatie Spring naar inhoud
360 Live streaming

Organiseer jij een evenement waar je een groot publiek mee wil bereiken? Of wil je een ervaring kunnen delen met mensen over de hele wereld? Dit is mogelijk, door gebruik te maken van 360 graden livestreaming. Onze 360 graden camera legt gebeurtenissen in topkwaliteit vast en zet het vervolgens online. Door deze innovatieve techniek kan iedereen vanuit de woonkamer op een realistische wijze meemaken wat jij aan het beleven bent.

Met 360 live streaming voel je je écht verbonden! Klaar om mensen met elkaar te verbinden?

Stuur ons een bericht

Groot bereik

Een grote groep mensen bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest. Livestreaming maakt het mogelijk om gebeurtenissen te beleven zonder hier echt bij aanwezig te zijn. Niet iedereen kan altijd aanwezig zijn bij bepaalde gebeurtenissen of evenementen, livestreaming biedt hierbij de oplossing. Door simpelweg naar YouTube of Vimeo te gaan kan je zo live meekijken op festivals, sportwedstrijden, feestjes of andere evenementen. 

Maximale kwaliteit

Door onze geavanceerde 360 graden videocamera kunnen wij deze beelden vastleggen in zeer hoge kwaliteit. Onze crew zorgt ervoor dat de stream op locatie vlekkeloos verloopt zodat iedereen mee kan blijven kijken. Vaak zit er nog een paar seconden vertraging tussen wat er in het echt gebeurd en wat je in de stream kan zien. Het is ons gelukt om deze vertraging bijna naar nul seconden te brengen.

VR-casting

Je ligt voor langere tijd in het ziekenhuis. Toch ben je elke dag in je woonkamer en kun je praten met je dierbare familieleden. Hoe mooi is dat? Wij maken het met 360 graden livestreaming mogelijk, onder de naam VR Casting. Met VR Casting kun je mensen live in 360 graden met elkaar verbinden. Door een 360 camera te verbinden met een Virtual Reality bril is het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit een ziekenhuis in Amerika te videobellen met familie in Nederland. 

VR-casting bij Coolminds

Coolminds is dé partner voor innovatie met 360 live streaming / VR Casting. Op dit moment rollen we VR Casting uit, wat trouwens gewoon via internet is te gebruiken. Je hoeft dus geen programma’s te installeren. Zo simpel is het.

Hoe werkt VR Casting?

De techniek is te vergelijken met het FaceTime principe (videogesprekken voeren), maar bij VR Casting is het mogelijk om te videobellen met 360 graden videobeelden. Wat heb je hier voor nodig? Een smartphone en een cardboard voor de meest immersive ervaring, maar ook met een eenvoudige smartphone of tablet kun je al in 360 graden rondkijken zonder een VR-headset te gebruiken. De toepassingen van deze techniek zijn oneindig. VR Casting kan bijvoorbeeld ingezet worden voor ziekenhuizen, voor de ouderenzorg, beveiliging, politie, educatie of bij het vergaren van nieuws.

360 graden livestreaming inzetten? 

Met 360 graden livestreaming voel je je echt verbonden! 

Bedankt voor je bericht

Meer weten? Wij bellen je graag!

Dankjewel, we nemen contact met je op.