Spring naar navigatie Spring naar inhoud
Opdracht

Een hulpverlenende chatfunctie voor slachtoffers in afhankelijkheidsrelaties

Diensten

Peanuts CMS, Applicatieontwikkeling

Slachtoffers van psychologisch en fysiek geweld in afhankelijkheidsrelaties hebben gespecialiseerde zorg nodig. Fier is het expertise- en behandelcentrum dat deze zorg aanbiedt. Jaarlijks zoeken duizenden slachtoffers hulp via de chat van Fier.

De chat is een belangrijk platform voor Fier. Door de chat komen hulpverleners direct in contact met hulpzoekenden. Dit maakt het gemakkelijker om op korte termijn ondersteuning te bieden.

Online hulpverlening

Ieder verhaal is uniek en verdient tijd en aandacht. De chat is het meest geschikt om je verhaal kwijt te kunnen omdat het laagdrempelig is en anonimiteit biedt. Praat met deskundige hulpverleners die advies geven en je eventueel verder kunnen helpen. Het is daarom ook noodzakelijk dat de chat perfect functioneert. 

De nieuwe chat

Coolminds heeft zich samen met Fier ingezet om de bestaande applicatie ‘Chat met Fier’ opnieuw te ontwikkelen. Bij de ontwikkeling zijn de wensen van Fier meegenomen maar ook is er rekening gehouden met het belang van de cliënt.

Gebruiksvriendelijkheid

Ter ondersteuning is er ook een nieuwe beheerapplicatie ontwikkeld. Deze beheerapplicatie maakt het mogelijk om informatie vanuit de chatgesprekken te registreren. Dit maakt het nog makkelijker om via een chatgesprek direct in te stromen bij een behandeling wanneer de cliënt aangeeft dit te willen.

 Onze hulpverleners luisteren naar je verhaal en helpen je als je dat wilt

Kom langs voor een Frisse Blik!

Let's talk change!